Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Buds3 Pro

(Téma vytvořeno: před 4 týdny)
106 Zobrazení
Eazy
Hotshot
Možnosti
Zdravím komunito,

dnes jsem se rozhodl si pořádně vyčistit sluchátka, což s sebou neslo samozřejmě i demontáž špuntů. A i když nedošlo k žádnému roztržení, tak se stala jiná věc - ona objímka se zámky z tvrdého plastu, na kterém by měl být špunt (zřejmě) navulkanizován, se prostě oddělila. O nějaké vulkanizaci nemůže být ani řeč - je prachsprostě slepeno a to tak špatně, že po čase lepidlo nedrží.

Mohu se zeptat, zda-li má někdo špunty z novější dodávky, než jsou ty moje z předobjednávky (což byla ta série stažená z prodeje) a byl by ochoten risknout špunty sundat? Ať vím, jestli má cenu reklamovat, nebo si na vlastní triko koupit špunty náhradní (ideálně více kusů).

Díky moc!

image

Galaxy S23 | Galaxy Z Flip3 Olympic Edition | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro
9 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto je uplne bezne. Stalo se mi to u Galaxy Buds Pro taky.
Pak jsem nasadil spunty z pametove peny a tam se to oddelilo taky. Je to proste spotrebak.
0 Like
Eazy
Hotshot
Možnosti
Přiznám se, že co si matně pamatuju, tak Buds Pro byly celogumové špunty, Buds2 Pro taky. Vždy to byl jeden kus (byť ta objímka byla z tvrdšího kusu).

Tady ten koncept pevné plastové objímky a na té nalepené gumy, mám u Buds3 Pro poprvé.

Galaxy S23 | Galaxy Z Flip3 Olympic Edition | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Mozna mate pravdu..ale pamatuji si ze se mi to nejak vyglajdalo ze to pak uz nedrzelo nasazene.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Eazy

Mám doma nový kus Buds3 Pro snad z nové várky - doručeno 2 dny zpět ale na datum v výroby jsem ještě nekoukal. Zkusím se na ně zítra podívat a sundat špunty zda se něco změnilo. Mám I původní serii a tam ae zda všechno zatím OK... 

fajn-Snek-podpis-B

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
mám biele doručené 16.8.2024. Vymieňal som párkrát gumičky, aby som zistil, ktoré mi sedia viac, alebo raz za čas ich dám dole keď sluchátka čistím. U mňa zatiaľ v poriadku. Musím ale povedať,že tá výmena nie je vôbec intuitívna a človek tŕpne či sa niečo neodtrhne.
Skúste kontaktovať servis, že máte sluchátka z prvej várky, či Vám neposkytnú náhradné gumičky.
Řešení
Eazy
Hotshot
Možnosti
Díky za info. Reklamovat budu v každém případě, protože M gumičky byly z výroby natržené, nicméně jsem měnil za L velikost. Naštěstí mi sedí i M/L tak se dá omezeně fungovat.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dneska jsme zkusil sundat špunty ze Buds 3 Pro doručených 17.7 - první série, a žádný problém se u mého kusu nekoná... 20241130_153408_1000029601_1732977252.jpg

20241130_153418_1000029603_1732977262.jpg

Takže bych ve Vašem případě neváhal, a sluchátka reklamoval. 

fajn-Snek-podpis-B

Řešení
Eazy
Hotshot
Možnosti
Doplnění pro všechny - reklamace vyřízena v pořádku dodáním kompletní sady S/M/L.

Technici o problému první série, kterou se nepodařilo stáhnout z prodeje, ví a řeší bez problémů. Nové špunty jsou pocitově mnohem lepší a drážky v zámcích mají větší vůle - daleko snadněji se špunty mění a při výměně kladou minimalní odpor.

AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Ďakujeme za spätnú väzbu, dúfame, že vám budú slúchadlá ďalej bezproblémovo slúžiť a budete spokojný. Pekný večer