Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum platesc cu Galaxy Watch si Google pay?

(Subiect creat la: 07-09-2021 09:54 PM)
8796 Vizualizări
GabrielF
Navigator
Opțiuni

Salutare, astazi am observat ca a aprut aplicatia google pay in my store pentru cei interesati. Eu am instalat-o doar ca nu imi apare serviciul de payment in meniul de NFC. Poate mai incearca cineva si gaseste cum se activeaza, sau poate functioneaza fara?

image

image

image

29 Răspunsuri
OMZ
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare, o astept de atata timp. Plateam si inainte fara app, dar nu aveam acces la detalii. Mie imi apar in contactless payments
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am observat si eu asta si am incercat... teoretic merge. In cateva minute fac si proba. Cardul ING era inrolat si s-a configurat imediat.

Ce este insa EXTRAORDINAR este ca aproape sigur vor merge platile cu CEASURILEEE. Orice ceas cu WearOS (inclusiv Galaxy Watch 4). Deja pe c3as mi-am activat aplicatia si mi-a aparut cardul ING ca si pe tel. O sa fac proba si va spun daca merge. Din pacate, ceasurile Samsung vechi bazate pe Tizen nu vor merge in continuare la plati. Dar cele noi plus alte marci cu wear os vor functiona

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Revin cu info si confirm. Acum merge plata cu ceasurile care au sistem de operare WearOS.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cristiann
Voyager
Opțiuni
Nu ți-a cerut sa îți confirmi cardul de la ING pe ceas?
Mie îmi cere asta, deși pe telefon e deja confirmat. 🤔
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
A fost ceva mai complicat la mine, prima oara nu mi-a mers si am sters complet cardul si din tel si din ceas si le-am introdus iar. După aceea am observat (la ING nu stiu la alte banci) in Homebank ca aveam alocate DOUA token, unul pt tel si unul pt ceas (erau desenate iconitele de ceas si tel)

Si da, mi-a cerut confirmare cu un cod trimis prin SMS după care a zis ca verifica la banca si la final a zis ca este ok

Diferenta de cand a aparut aplicatia G Pay de sine statatoare este ca la inrolarea cardului nu am folosit deloc Homebank decat ca sa verific la final ca e ok. Inainte, faceai asocierea cu G Pay din Homebank.

Ar fi interesant de vazut daca pot adauga si card de la alta banca care nu avea inainte G Pay dar nu stiu de la care... BT si ING aveau, sa vad BCR

Cristiann
Voyager
Opțiuni
Interesant, n-am încercat modalitatea asta, sa le șterg din ambele părți și să le introduc din nou. Am sunat la banca, asa cum îmi apărea în Google Pay. Au zis ca vor reveni cu un mail după ce îl vor activa. La alte bănci am putut să îl adaug printr-un SMS de confirmare.
Cutucutu
First Poster
Opțiuni
Brd nu merge pe ceas. Cauza:banca
0 Aprecieri
Members_eEzbwTo
First Poster
Opțiuni

Raiffeisen nu merge pe ceas. Cauza: banca.

0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Apropo de noile ceasuri de la Samsung: 20210910_165826_5814.jpg
0 Aprecieri
DrM93
First Poster
Opțiuni
Am același problema, am resetat ceasul dar a rămas la fel, aplicație instalata am adăugat un card, dar pe nfc payments nu apare aplicația.
GabrielF
Navigator
Opțiuni
La fel si eu. Am dat reset si am reconfigurat dar degeaba. Daca gasesti o soluti sa imi zici si mie. 😉
GabrielF
Navigator
Opțiuni
Chiar daca nu apare Gpay pe ceas la NFC payments, totusi functioneaza plata cu ceasul 🤗👍 . Testat astazi!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Trebuie sa stergi cardul SI din telefon SI din ceas. Si trebuie sa ai G Pay instalata pe ceas ca aplicatie.

Apoi trebuie adaugat cardul de pe ceas daca este deja salvat in contul Google (eu il aveam). După adaugare pe ceas a zis sa continui pe telefon si l-am setat implicit pt plati contactless ca nu era. După asta a mers

Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut și eu am instalat pe A52 5G Screenshot_20210908-122802_One UI Home.jpg
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
M-ați convins sa iau Galaxy watch Classic. Cu plățile la ceas nu mai regret nimic de la Apple.
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
si cum faci plata? Pe care buton apesi?
0 Aprecieri
GabrielF
Navigator
Opțiuni
Doar deschizi aplicatia gpay alegi cardul cu care vrei sa platesti, in caz ca ai mai multe si apropii de pos.
0 Aprecieri
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
Mie îmi apare și NFC, l-am dus din settings-ul de la ceas. 20210919_111530_27689.jpg
0 Aprecieri
MariusNCristian
Navigator
Opțiuni
Și după mai multe setări mi-a introdus și cardul. O sa incerc sa plătesc cafeaua cu el🙂20210919_112744_27690.jpg20210919_113531_27692.jpg
0 Aprecieri
GabrielF
Navigator
Opțiuni
Corect, asa trebuie sa apara. Acum cu aplicatia deschisa asa ca in poza doar apropii de pos. Spor la cumparaturi "smart" 😉20210919_114024_26828.jpg