Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum ți se par noile ceasuri Galaxy Watch6? Comentează aici

(Subiect creat la: 26-07-2023 04:03 PM)
156 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung tocmai a lansat noile ceasuri Galaxy Watch6 (vezi anunțul aici).

Cum ți se par noile ceasuri? Care sunt primele tale impresii?

24 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Display din safir - checked
Bezel rotativ - checked
Display mai mare - checked

Pai, cam bifeaza tot ce trebuie. Arata fantastic! Imi place noul Watch 6 Classic la nebunie si ma gandesc serios sa fac upgrade de la 5 PRO.

Singurele minusuri pe care le vad daca e sa il comparam cu 5 PRO ar fi baterie putin mai mica (dar e posibil sa fie mai bine optimizat ceasul si sa nu se simta diferenta mare) si lipsa titanului la carcasa. 
Pe mine nu ma deranjeaza ca nu e din titan, nu am avut vreodata probleme cu carcasa ceasurilor Samsung insa cu sticla da. Fiind din safir si cea de pe 6, nu am nici o emotie si stiu ca se va comporta impecabil!

Vedem.. ma mai gandesc.. depun cererea pentru aprobarea bugetului si poate fac upgrade 😆

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Și eu sunt curios dacă diferența în minus la capacitatea bateriei se va simți sau nu.

DucuRaducu
Troubleshooter
Opțiuni
Salutare! Hmm, curios, baterie mai mica. Insa arata "bine rau" 😁. Bineinteles ca cel de 47mm. Nici nu am apucat sa ma satur de 5 pro. 🤣 🤣 🤣
PACRi
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Eu dau precomanda. Ma gandesc cum sa scap de watch 5 pro.. si dau comanda pe undeva. Sa vad cine are termen de livrare mai mic.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu te încurci 😃.

Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, eu încă sunt la serviciu deci nu am văzut transmisia live( probabil o voi vedea pe YouTube) dar cu toate astea eu rămân la al meu watch 5pro.
0 Aprecieri
Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Asa am pățit și eu..nu am reusit sa vad transmisia live
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bezel, bezel 😁 Ma bucur ca la seria 6 au revenit la varianta Classic, cea cu rotiță, dar și că rama este mai subțire. Tot la varianta Classic ecranul este un picuț mai mare comparativ cu Watch 4 Classic, dar și bateria.
Sper să ajung într-un magazin cât de curând să le și văd expuse. Poate îmi fac un upgrade în viitorul apropiat.
calinvalentin
Pioneer
Opțiuni
Seamana izbitor de mult cu al meu watch 4.Apropo,la trade-in imi ofera 130 lei pe el! 🤣
Sincer,asteptam ceva mai diferit la el,ceva nou.M-am desumflat si de design si de" oferta" lor la trade-in
0 Aprecieri
Mihai97s
Pathfinder
Opțiuni
Foarte faine noile ceasuri, eu aștept reduceri masive la watch 5, sa fie primul meu Smart watch.
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Pe eMAG acum e varianta de 44mm cea albastra la prețul de 750 de lei
Eu l-am luat cu 825 cu tot cu transport🤣
0 Aprecieri
Mihai97s
Pathfinder
Opțiuni
Cred că se poate și mai bine de 750, nu mă grăbesc, de și culoarea mea favorita este albastru prefer varianta pe negru a ceasului. Cheers!
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Nu am facut upgrade la 5 Pro, tocmai din cauza lipsei acelui bezel rotativ care ii da aspectul "clasic" insa, acum este momentul. W6 classic arata foarte foarte bine, vine cu upgrade-uri interesante comparativ cu W4 c (safir 🥳🥳, procesor, RAM).
Bateria insa, este singurul aspect care m-a facut sa-mi tremure mana cand am apasat butonul "Precomanda" 🫣
Asteptam si vedem. Sper sa Samsung sa o tina in acelasi trend cum a facut cu S23U.
ValiGo
Voyager
Opțiuni
E super cel clasic, dar, e prea mare pt mine. Așa că mă orientez spre cel de 44mm, simplu!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Vezi ca ai varianta classic si mai mica.. de 43mm. Nu trebuie sa il iei pe cel simplu 🙂

Cosmin79
SuperStar
Opțiuni
Preturile cum vi se par la precomanda?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt cam la fel ca si anul trecut.

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

@AlphaBlue , @RapierXDA , care sunt impresiile voastre?

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La partea de design îmi place că au mărit suprafața ecranului și au redus grosimea bezelului. Dar nu mă încântă deloc că au renunțat la titan 🙁. Pe partea de soft și senzori pentru mine personal nu aduce ceva nou de care aș avea neapărat nevoie, față de Galaxy Watch 4/5. Partea cu temperatura pielii nu cred că e relevantă pentru că extremitățile (mâini, picioare) au un mecanism total diferit de reglare a temperaturii și nu prea au treabă cu temperatura corpului. Per total eu rămân la al meu watch 4, dar pentru cine e în căutarea unui smartwatch îl recomand. La fel pentru cei care au watch 5 și vor bezel 🙄
0 Aprecieri
DavidBuliga14
Helping Hand
Opțiuni
Pe mine varianta Classic mi-a dat fatală
Ecran din safir
Bezel rotativ
Baterie mai mare
Încărcare mai rapidă ca la Watch4 Classic
Senzor IR pentru temperatura

Sincer, parca ma face sa regret umpic ca am cumpărat Watch5 🤣 dar asta este, poate cu Watch8 😌