Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ciferníky GW4

(Téma vytvořeno: 10-02-2022 08:51 PM)
564 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj, zajímal by mě váš názor na základní ciferníky na hodinkách GW4. Přijde mi, že jsou většinou dost nevkusné, ale možná je to jen můj vlastní dojem. Dejte, prosím, vědět, co si myslíte vy a který z ciferníků používáte. Díky👍
0 Like
12 Odpovědi
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Alespoň, že tam nechali možnost stáhnutí těch pár ciferníků co byly na Tizenu. Co dál nechápu: k ciferníku (např. Analog. řídící panel) je aktuálně možnost přiřadit čtyři z více jak padesáti !!! možných informací. Proč mezi nimi není "ušlá vzdálenost" a "vystoupaná podlaží", když S Health a dlaždice "Souhrn zdraví" tyto hodnoty zobrazuje? To je takový problém je tam přidat?

Adam4321
Explorer
Možnosti
Mám rád přehledné a nepřelácané ciferníky, s tímto jsem spokojen , ale byl teda placený, výběr těch zdarma je žalostný.20220213_192115_23791_1644776475.jpg
Jaroslav87
Journeyman
Možnosti
Pozor i na placené ciferníky. Já si jich pár koupil, protože ty zdarma jsou opravdu řečeno "moc basic". JENŽE mi nastal jiný problém - nefunkčnost otočné lunety. A když jsem udělal reset hodinek a používám jen ten Basic, tak úplně v pohodě už.
0 Like