Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ciferníky GW4

(Téma vytvořeno: 11-02-2022 01:31 PM)
289 Zobrazení
isivolf
Voyager
Možnosti
Ahoj, zajímal by mě váš názor na základní ciferníky na hodinkách GW4. Přijde mi, že jsou většinou dost nevkusné, ale možná je to jen můj vlastní dojem. Dejte, prosím, vědět, co si myslíte vy a který z ciferníků používáte. Díky👍
0 Like
12 Odpovědi
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Čau, tak na můj vkus jsou fakt strašný. Přijde mi většina jak pro malé děti. Všude hýbající se různá zvířátka, medvídci, postavičky apod. No, mé osmileté dceři se to teda líbí. Já mám rád analogové s informacemi, takže přichází v úvahu jen "Prémiový analogový" a "Analog. řídící.panel". Ještě je pěkný "Analogový nástroj", když se trochu upraví. Jak vzpomínám na ciferníky na Tizenu. Aktuálně používám tenhle.

20220211_014508.jpg

0 Like
dukynko
Pioneer
Možnosti

Výber je naozaj slabý a niektoré ciferníky sú celkom šialené :).

Ja preferujem čisto digitálne, takže som si našiel 2 ciferníky a ostal som pri tomto, mám rád preklad o viac údajoch. 

Screenshot_20210910_215555_sysui.png

spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,tak chlapi,tyhle ciferniky používám taky. Jen u tech analogových mam v zastupci gpay a je to super pristup pri placení.
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
Já mám Gpay přiřazený na dvojím stisknutí tlačítka Domů
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
To jsem mel taky,nez se mi povedlo zmáčknout čudlík 3x a poslat sos zpravu🙂
0 Like
isivolf
Voyager
Možnosti
😂😂😂 tak to se mi ještě nestalo. Ale mám 5 vteřin na zrušení SOS, tak snad se to dá včas skrečovat.
0 Like
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
ciferníky katastrofa ...k použití max dva (já aktuálně- řídící panel zdraví+) jinak absolutně nepoužitelné, nepřehledné, infantilní, výběr skoro žádný a z obchodu ke stažení ještě horší (nefunkční s aplikací samsung health)
isivolf
Voyager
Možnosti
Přesně, infantilní, to je ten výraz. Kdo chce ciferník se zvířátkem nebo emoji? Možná nějaký puberťák, ale za ty peníze bych to patnáctiletému dítěti fakt nekupoval. Nechápu tu filozofii
Lukàš
Pathfinder
Možnosti
taky jsem čekal více normálních ciferníků, nebo alespoň nějaký výběr - z těch zvířátek apod. se opravdu vybrat nedá.
0 Like