Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce casti recomandati pentru S24 Ultra?

(Subiect creat la: 08-10-2024 10:27 PM)
749 Vizualizări
GeorgeGeo9
Explorer
Opțiuni

Bună seara! Ce căști mi-ați recomanda pentru un Samsung S24 Ultra? Mulțumesc frumos!

17 Răspunsuri
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Eu folosesc Galaxy Buds2 Pro. Le recomand.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Dacă ai buget, mergi pe Buds 3 sau chiar Buds 3 Pro.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Dacă îți plac alea care întra adânc în ureche, mergi pe Buds 3 pro sau 2 pro. Dacă nu, poți merge pe 3 simple pentru ca acestea sunt ca și live-urile, nu intra adânc în ureche.
Dacă vrei ceva care sa izoleze bine sunetul, mergi pe ceva over ear (Sony, bose).
ValiD
Voyager
Opțiuni
Minim Buds 2 Pro, eu am Buds 2 dar nu recomand dacă ești pretențios la calitatea sunetului.
ValiD
Voyager
Opțiuni
In apeluri nu se aud bine, ANC cam slăbuț, cad din ureche des, sunet bun dar lipsește ceva, Huawei are sunetul mai clar. Purtate mult devin incomode. Nu se conectează la doua dispozitive.
0 Aprecieri
Bogdan01
Voyager
Opțiuni

Nu iti recomand buds 2 pro daca vrei sa vb la tel cu ele si vrei sa nu se auda sunet de backround, intrucat cu buds 2 pro se aude tot ce e in jurul tau. Adica persoana cu care vorbesti aude tot ce e in jurul tau In schimb buds 3 si 3 pro sunt excelente.

ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Să înțeleg că la buds 3/3 pro au rezolvat această problemă cu zgomotul de fundal?
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Da, eu circul mult cu bicicleta si cu buds 2 pro nu ma intelegea nimeni cand vorbeam pe bicicleta. Acuma nu se mai aude nimic zgmot de fundal, nici vand nici trafic. Într-adevăr daca e vant tare scade calitatea sunetului la persoana cu care vorbesc, probabil cum opreste sunetul de fundal nu mai preia bine vocea. Dar per total isi face treaba bine. Buds 3 chiar putin mai bine decat 3 pro.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Mulțumesc pentru info, chiar ma bucur că nu se mai aude zgomotul de fundal.
Eu am Buds Pro și am primit plângeri ca se aude TV destul de tare (cu volumul redus și la 6). Acum o sa iau în considerare un eventual upgrade.
Bogdan01
Voyager
Opțiuni
Cu placere, ma bucur ca te-a ajutat.
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Salut!
Eu dețin și am testat, cu telefonul meu S23Ultra, destul de multe perechi de căști wireless. Din ce am concluzionat, îți pot recomanda câteva perechi de căști testate de mine plus câteva care am cosiderat că nu au cum să nu fie bune.

Pentru căști OverEar recomand: Anker Soundcore Q45, Sony WH-1000XM4. Ambele sunt căști HiRes ce dispun de codecul LDAC pentru o calitate sporită a sunetului.

Pentru căști cu dopuri din gama Samsung: Galaxy Buds 3Pro, 2Pro, 2. Fără dopuri: Buds 3.
Acestea vin cu codecul SSC (disponibil doar pe dispozitivele Samsung) care este destul de capabil, mai bun decât SBC și AAC, dar după parerea mea este puțin mai inferior decât codecul LDAC.

Căști cu dopuri din gama Sony: WF-1000XM5 (LDAC), WF-1000XM4 (LDAC), WF-C700, WF-C500.

Din gama Apple: Airpods 2Pro cu dopuri, Airpods 3 fără dopuri.
Acestea folosesc doar două codecuri pe care le au și celelalte perechi de căști menționate, dar se aud foarte bine și pe dispozitivele Samsung. Este vorba de codecurile SBC și AAC, cel din urmă fiind mai bun.
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Eu sunt mai old school pe varianta de casti. Am o pereche de Buds Pro, dar mie imi sunt de ajuns. N-am probleme cu ele, se aude excelent... tocmai din acest motiv n-am avut nevoia sa le schimb cu ceva mai imbunatatit.
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
🤣🤣🤣 Nu-mi faceam griji ca as fi demodata, doar ca am tot vazut printre colegii de pe comunitate ca multi sunt mai avansati decat mine la astfel de accesorii. Dar nu-i nimic, nici nu caut sa ma innoiesc, mie-mi plac astea pe care le am. 🙂
0 Aprecieri
CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Da, asa este, de acord cu tine. 😊
mee77
Navigator
Opțiuni
Beats fit pro, eu folosesc pentru telefonul meu S24 și sunt foarte mulțumit de ele.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Eu personal, folosesc Buds 2 de aproximativ 2 ani de zile și sunt foarte mulțumit.
Căștile Samsung sunt de obicei foarte rezistente și fiabile în timp.
Poți merge pe seria 3, a cărților Buds.
Ai la alegere Buds 3 și Buds 3 pro.
Mie personal îmi place buds 3 pro.
Dacă nu ai buget suficient, te poți uita la buds 2 pro.
Sunt și ele niște casti foarte bune în continuare!
0 Aprecieri
Sorica
Voyager
Opțiuni
Salut ! Pentru convorbiri spatii aglomerate, vant si ascultat muzica buds 3 pro. Doar muzica buds 2 pro.
0 Aprecieri