Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátová nabíječka

(Téma vytvořeno: 22-01-2024 04:53 PM)
492 Zobrazení
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Ahoj! Poradíte prosím někdo nějakou rychlou bezdrátovou nabíječku, na který by šel nabíjet jak telefon, tak hlavně hodinky Watch5 Pro. Hodinky tak, abych je tam jen nějak jednoduše pověsil a nemusel řešit ten originální, u jiných nabíječek překážející řemínek...
Díky! 
0 Like
17 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @dalebacek1982

Obávám se, že to hledáte něco co minimálně oficiálně od Samsungu asi nekoupíte. Na hodinky jsem viděl třeba toto :

https://www.smarty.cz/Samsung-nabijeci-stojanek-pro-Galaxy-Watch-sedy-p154934?utm_source=google&utm_...

Ale aby to nabijelo i telefon tak to nevím... 

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Myslel jsem něco takového (obrázek je jen jako příklad), ale jestli to má prostě někdo vyzkoušené SWISSm1-01_1000007735_1705940799.jpg
0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Jj, klidně něco takového... Ale právě, jestli s tím má někdo zkušenosti, že to bude nabíjet obě zařízení v pohodě a nebude to trvat věčnost
0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Já totiž koupil GW5 Pro přes bazar, a nebyl u toho bohužel ten puk s USB C, ale s USB A.

Což jsem pochopil bylo u GW4 a nabíjí to hrozně pomalu...

S tím USB-C by měl být rychlejší ne?

Tento: https://www.tsbohemia.cz/samsung-ep-or900_d439561.html?utm_source=google&utm_medium=srovnavac&gad_so...

Pak jsem si ale říkal, jestli není něco rovnou i na telefon

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jako je pravda, že pokud nemáte ani původní tip, tak bych asi vzal možná už tu nabíječku na oboje, akorát zase Galaxy Watch5 Pro jsou vzhledem k atypickému pasku taky komplikované

fajnsnek2
0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Tak snad se ozve někdo, kdo má něco takového doma a potvrdí, že tam nebudou žádné problémy.

Zatím jsem snad na takovou nabíječku podle recenzí moc nenarazil. Všude je něco špatně
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jako Fixed asi není úplně top výrobce, ale zase úplné šunty to taky nejsou - pouzdra a tvrzená skla jsou od nich v rozumném poměru cena/výkon, nabíječku jsem bohužel nezkoušel. Držím palce a šťastnou volbu, případně pak napište recenzi a hodnocení jako inspiraci pro ostatní 🙂

fajnsnek2
0 Like
dalebacek1982
Pioneer
Možnosti
Díky! Jestli něco seženu, tak písnu
0 Like