Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Hodinky Galaxy Watch 4 nejdou zapnout

(Téma vytvořeno: 04-11-2022 09:32 PM)
7656 Zobrazení
alda81
Journeyman
Možnosti

Ahoj, dnes jsem si hodinky zkusmo přepnul do módu Pouze hodinky, v té době jsem měl na baterce cca 71 procent. Místo toho, aby se mě hodinky přepnuly do módu, kdy mě měli ukazovat pouze čas, tak displej zčernal a hodinky na nic nereagují. Dlouhé podržení jednoho nebo druhého tlačítka, případně obou (zkoušeno nejméně 10x). Hodinky jsem po příjezdu domů dal na nabíječku, bezdrátová nabíječka (ten komplet s nabíječkou pro mobil) svítí červeně, tzn. detekuje zařízení, ale na displeji hodinek se nic nezobrazuje. Nabíjel jsem to minimálně hodinu, pak jsem zkoušel i magnetickou kolébku, která se s hodinkami dodává, dobíjeno také minimálně hodinu. Kombinaci tlačítek jsem pak zkoušel mačkat i s připojenou magnetickou kolébkou, ale hodinky nic.

Netušíte někdo prosím ještě nějaký postup co bych mohl vyzkoušet? Děkuju

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @alda81,

mám skutečně informaci, že je problém aktualizace softwaru na verzi VI3 (již byla aktualizace zablokována), tak jak psal uživatel @Laďa1. Na opravě se pracuje a jakmile budeme mít další info, dám vědět.

Pěkný den.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
39 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @alda81,

teď jsem si to vyzkoušel na svých Galaxy Watch 4 a při přepnutí do módu "pouze hodinky" se hodinky standardně přepnuly a po cca půl minutě reagovali pouze na krátký stisk horního tlačítka - v ten moment se zobrazily pouze hodiny. Na nic jiného hodinky nereagovaly. Takto jsem to párkrát zkoušel asi cca 5 minut. Pro skončení módu "pouze hodinky" je nutné držet delší dobu pouze horní tlačítko a hodinky se samy zapnou. Vše tedy fungovalo bez problémů. Zkuste je tedy nechat na nabíječce přes noc a pak je normálně zapněte dlouhým stiskem horního tlačítka a uvidíme, jestli bude vše v pořádku.

Pěkný den.

0 Like
alda81
Journeyman
Možnosti

díky za vyzkoušení, ráno budu referovat 😀

jsem rád, že to není chyba ve verzi softwaru, zrovna jsem to ukazoval někomu s Apple Watch a moc se mi ta ukázka nepovedla, kdysi dávno jsem to zkoušel a fungovalo to dobře, tak uvidím zítra

alda81
Journeyman
Možnosti

ahoj, tak bohužel ani celonoční připojení na nabíječku nepomohlo, hodinky stále nejdou zapnout žádnou kombinací kláves, na displeji se nic neobjeví, je stále černý (vypnutý), asi budu muset jít cestou reklamace ☹️

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @alda81
aplikace wearable hodinky připojené vidí? Zkusil bych před reklamací ještě hodinky vyresetovat právě přes zmíněnou aplikaci jestli to jde.

0 Like
alda81
Journeyman
Možnosti

bohužel nevidí, bluetooth jsem několikrát na telefonu kontroloval (pro jistotu jsem telefon i restartoval), hodinky jsou vypnuté (spíš bych řekl KO), tak žádné bluetooth spojení nevysílají

ještě jsem čistil i tlačítka a kontroloval jsem, jestli není třeba jedno z nich zamáčknuté, ale i tady je vše v pořádku

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
No tady to vidím nejspíš na reklamaci.

0 Like
alda81
Journeyman
Možnosti

díky za potvrzení

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

ok, tak v tomto případě bych to tedy řešil také reklamací. 

0 Like