Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátová nabíječka

(Téma vytvořeno: 08-10-2023 08:29 AM)
130 Zobrazení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím vás neměl by někdo doporučení na bezdrátovou nabíječku která funguje na Samsung, mám S21 fe a Galaxy watch 5 pro, líbí se mi taková co stojí kvůli pásku s watch 5 pro a původnímu pásku že se nemusí rozpínat 😀 nemáte nějaký tip .
0 Like
5 Odpovědi
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Čau, já používám už skoro rok tuhle od Aligatora na telefon Sam, sluchátka Sam a 2 kusy GW4 a vše

20231007_153846.jpg

naprosto v pohodě.

Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Vyzkoušel jsem jich více a všechny fungují jen poroz u hodinek! Ve většině případů to hodinky nabíjí velice pomálu oproti originální nabijecce

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, bohužel stojánkové nabíječky většinou spoléhají na vložení původního adaptéru a co hůř, mají průměr dělaný na nabíječky z GW4, které jsou větší, takže nabíječka z GW5 propadává a navíc je nabíječka pro GW4 pomalejší.

Zkusil jsem najít to, co zmiňoval @dadula2 a uvidím, jak se bude chovat. V každém případě je ale asi ideální používat originální příslušenství.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

C3sTr
Explorer
Možnosti
Zdravím, já používám tuhle a spokojenost 👍 https://bezdratove-nabijecky.heureka.cz/yenkee-yac-5310
0 Like
dadula2
Helping Hand
Možnosti

Ta Aligator a Yenkee jsou naprosto stejné. Liší se jen LED barevností osvětlení podstavce (lze vypnout). Každá z nich se prodává ve dvou variantách a to buď pro Samsung, nebo pro Apple. Původní adaptér se do nich nevkládá. Na nabíjení mají svou vlastní plotnu. Nevím tedy jak s GW5 a 6, ale s GW4 funguje super. Síťový adaptér mám Samsung 25W.

0 Like