Mám Samsung gear S , jde vůbec sparovat se smart phone Huawei p20 lite Zobrazit příspěvek
Zůstaňte ve spojení díky Samsung wearables! Podělte se o své zážitky s chytrymi hodinkami, sluchátky nebo zařízení Gear VR.
Custom List Message Item |
---|
Mám Samsung gear S , jde vůbec sparovat se smart phone Huawei p20 lite Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, mám hodinky samsung gear S3 a mám problém s hovory. Všechny hovory jsou směřované do hodinek, i přestože hovor přijmu na telefonu... Zobrazit příspěvek @Solory děkuji moc za zkušenost někoho s Huawei - doma mám jem Samsung takže nemůžu vyzkoušet Zobrazit příspěvek |
Často doporučovaným řešením problému s Galaxy Watch/Gear S je obnova hodinek do Továrního nastavení. Dnes si jednoduše popíšeme jak obnovení... Zobrazit příspěvek |
Po aktualizaci nelze zapnout, nejprve logo samsung galaxy watch a poté černý displej, udělal jsem hard reset, recovery ve skryté nabídce a na po... Zobrazit příspěvek Tak jsem to zkoušel ještě 3x (factory reset) a i přes aplikaci v tel a pořád stejné, odvezl jsem na ... Zobrazit příspěvek |
Ahoj všichni. Koupil jsem si Galaxy Watch. Chtěl bych poradit jak mohu zjistit aktivni casovou osu po sportovni aktivite? Jel jsem to projet na... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, prosím o radu. Mám hodinky samsung galaxy watch active a neměří vzdálenost v km, ani u turistiky, cyklistiky... změnila jsem mobil a přestaly... Zobrazit příspěvek Ahoj Píšeš, že jsi změnila mobil, proběhl potom kompletní reset hodinek ? Jako první možnost bych zk... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, včera jsem si šel s hodinkama zaplavat asi na 1 hodinu. Za chvíli po plavání se mi vybila baterie. Dal jsem tím pádem hodinky nabíjet... Zobrazit příspěvek Ahoj. Pokud se drží zapínací tlačítko více než 10s aby se udělal "hard" reboot, tak to nepomůže ? Pa... Zobrazit příspěvek |
Ahojte, nevie niekto poradiť prečo sa mi zobrazujú na hodinkách volajúci, keď mám nastavené len vibrovanie? Ostatné aplikácie len zavibrujú tak ako... Zobrazit příspěvek |
Mám dotaz. Nemám v hodinkách ikonku SMS. Když najedu přes kontakt na ,,napsat SMS" dané osobě, dostanu se k možnosti napsat text nebo odeslat... Zobrazit příspěvek Ahoj, máš telefon Samsung ? Aplikace zprávy je v hodinkách pouze pokud máš kompatibilní telefon Sams... Zobrazit příspěvek |
Zdravím a přeji dobrý den, chtěl bych se zeptat. Nevíte jak je to teď u galaxy watch s hlídáním spánku? Hodinky už to nepodporují? Nebo to... Zobrazit příspěvek Mám teda GW 46mm, a monitoring spánku je v základních funkcních S-Health. Dá se nastavit buď základn... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, mam Galaxy Watch 46mm a chtel bych se poptat na zkusenosti se zobrazenim fotografii v notifikacich WhatsApp. Drive se fotka alespon nekdy... Zobrazit příspěvek GW 46mm mám 2 týdny a tohle mě taky celkem zarazilo, že to fotografii nezobrazí... Čekal jsem, že od... Zobrazit příspěvek |
Galaxy Watch Active 2 představeny Po velmi krátké době od uvedení první iterace Galaxy Watch Acitve (nástupce Gear Sport), který byly... Zobrazit příspěvek Takmer po roku od poslednej aktualizácie firmvéru je tu nová aktualizácia R820XXU1FVH4 https://doc.s... Zobrazit příspěvek |
Dobrý den, máte také někdo zkušenost se zpožďováním různých ciferníků po probuzení hodinek? Jakmile hodinky probudím gestem nebo tlačítkem, zůstane... Zobrazit příspěvek |
Zdravim lidi poridil jsem si watche 46 mam je prevazne nonstop a i nonstop mi meri tep a vysledek? Nevim jestli to je z toho neustaleho mereni tepu... Zobrazit příspěvek @imaster ale pokud se mu největší vyrázka dela pod ciferníkem, tak to pásek asi nevyřeší.. Zobrazit příspěvek |
Galaxy Buds se ke mně dostaly přibližně před měsícem. V té době jsem měl týden nová AKG 500Y, která jsem dostal k telefonu a říkal jsem si "No... Zobrazit příspěvek @Jirka77 nemáš možnost vyzkoušet s jiným telefonem ? Tím by se potvrdila chyba sluchátek Zobrazit příspěvek |
Zdravim, po poslednej aktualizacii (myslim ze je to ASF1) naramok meria strasne blbo tep, niekedy sa zobudi po 10 minutach, niekedy po 15,... Zobrazit příspěvek Zdravím, ještě bych zkusil reset, pokud to nepomůže, tak to vidím na servis. Zobrazit příspěvek |
Ahoj! Můžete mi prosím poradit ohledně cvičení? Při jízdě na kole se automaticky zapne pauza, když zastavím. Jaké cvičení musím nastavit třeba na... Zobrazit příspěvek @Petruša u nekterych typu cviceni neni dostupna funkce automatickeho preruseni. Ta je dostupna u cvi... Zobrazit příspěvek |
Ahoj, levé sluchátko se mi vybíjí mnohem rychleji než to pravé. Zatímco to pravé sluchátko během 30 minut zůstalo nabité na 95 %, levé sluchátko... Zobrazit příspěvek @leovalenka tak jsem rád, že se to vyřešilo, snad budou sluchátka fungovat již bez problemu;) Zobrazit příspěvek |
So recently, my Fitbit charge 2 screen cracked for no reason at all. I literally put it in a charger, set it on a table, and in the morning, boom,... Zobrazit příspěvek |
Ahoj vsem, setkal se nekdo z Vás s tím, ze mu hodinky nesly sparovat pres wearable aplikaci s mobilnim telefonem Samsung? Telefon hodinky... Zobrazit příspěvek Hodinky právě se Samsung GAlaxy A8 2018 provozuji bez problému. Pokud si pan´matuji, spárování probě... Zobrazit příspěvek |
Uživatel | Počet like |
---|---|
11 | |
6 | |
5 |