Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aktualizace Gear S3

(Téma vytvořeno: 17-05-2020 06:58 PM)
912 Zobrazení
Didinadidinek
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, doslechl jsem se, že by mělo být možné si stáhnout novou aktualizaci, která obsahuje Bixby, ale software mně píše, že mám nejnovější software.

Nevíte co s tím?

Děkuji

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Didinadidinek 

Můžete sem napsat prosím jakou máte verzi SW - najdete to v hodinkách - Nastavení - > O Hodinkách -> Software

Děkuji

fajnsnek2
Didinadidinek
Journeyman
Možnosti

Mám verzi R760XXU2ESF2.

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Didinadidinek 

Omlouvám se, až teď jsem si všiml, že máte Gear S3. Podle toho článku, který jsem našel, tak update je ještě v přípravě a měl by být začít brzo uvolňován. Ovšem update bude vypouštěn po regionech, takže může pak pár týdnů trvat, než dorazí na hodinky z CZ distribuce. 

Po SW stránce se jedná o nejnovější TIzen 4.0.0.7 a rozhranní One UI 1.5 - takže stejný systém jako v hodinkách Galaxy Watch Active 2

fajnsnek2
Didinadidinek
Journeyman
Možnosti

Děkuji za odpověď, pěkný večer 🙂Uživatel

@fajnSnek  napsal:

@Didinadidinek 

Omlouvám se, až teď jsem si všiml, že máte Gear S3. Podle toho článku, který jsem našel, tak update je ještě v přípravě a měl by být začít brzo uvolňován. Ovšem update bude vypouštěn po regionech, takže může pak pár týdnů trvat, než dorazí na hodinky z CZ distribuce. 

Po SW stránce se jedná o nejnovější TIzen 4.0.0.7 a rozhranní One UI 1.5 - takže stejný systém jako v hodinkách Galaxy Watch Active 2

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Didinadidinek 

Nemáte zač, rádi poradíme :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Vám přeji také hezký večer. 

fajnsnek2
Řešení
90Adam
Navigator
Možnosti

Dnes dorazila aktualizace :smiling-face: