Κλείσιμο

What are you looking for?

ακύρωση
Προβολή αποτελεσμάτων για 
Αντ' αυτού αναζήτηση για 
Μήπως εννοείτε: 

Αρχικό θέμα:

Προπαραγγελια buds pro 2

(Το θέμα δημιουργήθηκε στις: 10-08-2022 09:03 PM)
191 Προβολές σελίδας
fotisgem
Legend
Επιλογές
Καπου διαβασα οτι θα δωσουν δωτο με τις προπαραγγελιες των buds εναν ασυρματο φορτιστη, ισχυει? 
16 Απαντήσεις
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Πολύ πιθανό, δε έχεις κάποια benefits που παρακολουθησες την παρουσίαση.. εκτός και αν δεν είχες δηλώσει...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Ωχ τι επρεπε παλι να δηλωσω...? Βασικα τωρα που μπηκα στην ιστοσελιδα και πηγα να κανω ξανα τη διαδικασια ειδα κτι το αναφερει οτι με την προπαραγγελια εχει δωρο και μετα εχει σε παρενθεση (members)
fotisgem
Legend
Επιλογές
Επρεπε κατι να δηλωσω παλι?
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Δε ξέρω, στο s22ultra είχα δηλώσει και είχα πάρει δώρο 100€ να αγοράσω οτι θέλω από το Samsung eshop...
Τώρα πάλι είχε να κάνεις τσεκ ότι θα δεις την παρουσίαση...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Συγγνωμη εγω εκανα προπαραγγελια μεσω του esgop φτιαχνοντας λογαριασμο σημερα στις 4μιση . Δεν ηρθε email της προπαραγγελιας μου, θα ερθει αυριο? Αμεσα δε θα επρεπε να ερθει ? Μετα γραφει οτι μεσω μεμπερς επισυνάπτω το μειλ της προπαραγγελιας κ ολα καλα...αλλ αυτο δεν ηρθε ακομη.
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Βασικά, δίνει δώρο με τη προπαραγγελια τον s fast charger... μέσω members εννοεί την εφαρμογή, όπως πήρα τα ακουστικά με την προπαραγγελια του s22u.
Οπότε θα το πάρεις...
Δε ξέρω τι δώρο έδινε με την προεγγραφή για παρακολούθηση της παρουσίασης...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Ναι, σωστά όλα οκ... απλά νομίζω πως αν δηλώνει και παρακολούθηση θα είχες και άλλο δωράκι...
Λογαριασμό γιατί έκανες... αφού είχες του members...
shouldangelsdie
Samsung Members Star ★
Επιλογές
Το άλλο email για το δώρο παίζει να αργήσει και λίγο...
Θα χρειαστεί διαδικασία που θέλει και το τιμολόγιο...
fotisgem
Legend
Επιλογές
Λεω μηπως επρεπε να πατησω πρωτα κατι και μετα να κανω την παραγγελια πατωντας καπου ,αλλα μαλλον γινεται αφου την κανω, ξεχωριστα. Λεω μηπως βιαστηκα και εχασα το δωρο ..παντως ακομη μειλ απο την παραγγελια δεν ηρθε ηρθε μονο το καλωσορισμα