Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Watch Active 2 új telefonhoz párosítás problémája

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-07-2020 10:07 AM)
2066 Megtekintések
akolang
Student
Beállítások

Egy Active 2 LTE verziós órát próbálnék egy másik telefonhoz párosítani. LTE verziós,az előző telefonnal való használat után elvileg reseteltem, ami után bekapcsoláskor sárga képernyő fogad "Kezdjük" felszólítással.

Az új telefonnal a wearable app látja, a párosításra nyomva a telefonon megjelenik a kód, kéri ellenőrizzem az órán,ahol viszont a kód csak egy fél másodpercre villan fel,és a sárga "kezdjük" képernyő helyett egy valami útmutatóra hivatkozó szöveges oldal jelenik meg.

A párosítás nem sikeres, úgy sem hogy az órát "hard reseteltem" is. A telefonon nem volt korábban sem ez,sem másik samsung óra sem használva,sőt a wearable app sem volt rajta.

Ha valakinek van ötlete,hogy miért csak felvillan a párosítás kódja,miért jelenik meg az a szöveges útmutatóra hivatkozó oldal az órán az sokat segítene. Illetve,hogy mit nem megfelelően csináltam a reset-kor illetve mit kellene még tennem a sikeres párosításhoz. Előre is köszi,

0 tetszik

2 Megoldott

Elfogadott megoldások
Megoldás
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia akolang!
Amit szerintem még érdemes lenne megpróbálni, hogy a régi készülékeddel, (ha még megvan) próbáld meg összepárosítani. Ha sikerül akkor ismételten végezd el a gyári visszaállítást. Kezdetnek távolítsd el a hálózatról, a mobilhálózat hozzáadása menüpontnál és ezután hajtsd végre a gyári visszaállítást.
Ha pedig nincs meg a régi készüléked egy másikkal nézd meg hogy ott hogy megy a párosítás folyamata, és írd meg nekünk az eredményt :smiling-face:

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
Megoldás
akolang
Student
Beállítások
Szia,
úgy tűnik meglesz mi okozta a gondot. Mégpedig az,hogy a régi telefon az újjal való párosításkor is a közelben volt, bekapcsolt bluetooth-al, a bluetooth eszközlistáról eddig nem távolítottam el az órát, és mivel a telefon ismerte,igaz az app már nem volt letöltve, de megpróbált azonnal kapcsolódni az órához,és gyorsabb is volt mint az új telefon kódos összepárosítása. A bluetooth-ben "elfelejtettem" az órát a régi telefonnal,utána már nem csak egy pillanatra villant fel az új telóval a kód,és annak az igazolása.
Végig még nem csináltam a párosítást,arra eddig nem volt időm, de az első jelek,és a kezdőképernyő az rendben volt. Köszi a tippet,és az irányt,hogy nézzek rá a régi telefonra is.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
3 Válaszok
Megoldás
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia akolang!
Amit szerintem még érdemes lenne megpróbálni, hogy a régi készülékeddel, (ha még megvan) próbáld meg összepárosítani. Ha sikerül akkor ismételten végezd el a gyári visszaállítást. Kezdetnek távolítsd el a hálózatról, a mobilhálózat hozzáadása menüpontnál és ezután hajtsd végre a gyári visszaállítást.
Ha pedig nincs meg a régi készüléked egy másikkal nézd meg hogy ott hogy megy a párosítás folyamata, és írd meg nekünk az eredményt :smiling-face:
0 tetszik
Megoldás
akolang
Student
Beállítások
Szia,
úgy tűnik meglesz mi okozta a gondot. Mégpedig az,hogy a régi telefon az újjal való párosításkor is a közelben volt, bekapcsolt bluetooth-al, a bluetooth eszközlistáról eddig nem távolítottam el az órát, és mivel a telefon ismerte,igaz az app már nem volt letöltve, de megpróbált azonnal kapcsolódni az órához,és gyorsabb is volt mint az új telefon kódos összepárosítása. A bluetooth-ben "elfelejtettem" az órát a régi telefonnal,utána már nem csak egy pillanatra villant fel az új telóval a kód,és annak az igazolása.
Végig még nem csináltam a párosítást,arra eddig nem volt időm, de az első jelek,és a kezdőképernyő az rendben volt. Köszi a tippet,és az irányt,hogy nézzek rá a régi telefonra is.
0 tetszik
timi1986
First Poster
Beállítások
Sziasztok nekem töltés helyett egy sárga felkiáltó jel van mit jelenthet,köszi
0 tetszik