Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Pay hiánya Magyarországon

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-06-2021 01:54 PM)
959 Megtekintések
Opps115
Apprentice
Beállítások
Sziasztok!
Egy elég érdeoes, de még is "súlyos" témát hoztam.

Frissen vásárolt Galaxy Watch Active 2 órámon nem tudok Samsung Pay-t használni. Utánanéztem, sajnos csak régiómódosítással megoldható, de ha már 5.5, vagy újabb Tizen rendszerünk van, akkir lehetetlen ezt megoldani.

Vettem nem kevés pénzért, egy ilyen órát, de fizetési funkció még nem használható.

Mire várunk? Miért nem lehet használni?
Mikor használhatjuk? 
Sokaknak jó lenne már ez a funkció. (Követhetnék az Apple példáját)...
10 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

A következő bejegyzéseket ajánlom figyelmedbe:

NFC fizetés

Mobil fizetés kisokos

Mobil fizetés kisokos - 2. rész

Egyenlőre sajnos még nincs infó, hogy bevezetésre kerülne a Samsung Pay Magyarországon.

Opps115
Apprentice
Beállítások
Valamilyen módon nem lehet előre lendíteni a folyamatot, hogy bevezessék? Vagy tömeges "kérvényt" benyújtani?
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Lehetőséged van levelet írni az elnöknek: https://www.samsung.com/hu/info/contactus/email-the-ceo/

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

nagyimre1980
Apprentice
Beállítások
Pay még nem érhető el Magyarországon
0 tetszik
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Ha esetleg véletlen nagy befolyásod van a magyar bankok felé, akkor lehet.

Üdv,
Soma

Blaugyor
Journeyman
Beállítások
Szia! Igen sajnos a Google pay még nem elérhető Magyarországon... reméljük változni fog. Már itt az ideje 🤔
0 tetszik
Opps115
Apprentice
Beállítások
Igen, jó lenne. A konkurencia (Apple) pedig már be is vezette, több mint egy éve... jó lenne, ha a Samsung követné ezt a példát.
0 tetszik
jckiE
Pioneer
Beállítások
Ez nem csak a Samsungon múlik, hanem a magyar bankokon is. :smiling-face:
GuruZone
Apprentice
Beállítások

sőt, a Samsungon semennyire sem múlik, mert én használtam GWA2-vel , tökéletesen működött. no és full magyar a felülete, szóval csak a magyar bankokra kell várni.

(akit érdekel, régiót kellett váltani az órán egy szoftvercserével azt hiszem brit régiós sw került fel rá. Curve kártyával működött csak, abból is régebbi kiadásúval, vagyis amilyen nekem van. Úgy tudom ezeket a kiskapukat már bezárták)

received_344888206757336.jpeg

0 tetszik