Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

NFC fizetés

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-01-2021 09:03 PM)
3913 Megtekintések
isti60
Pioneer
Beállítások
Mikor lessz elérhető Magyarországon a Samsung pay, illetve a Google pay, mert ezek nélkül használhatatlan, az okos órákon az NFC-s fizetés!
101 Válaszok
Béci0
First Poster
Beállítások
Szia. sima galaxy watchon is működhet a módszered?
0 tetszik
isti60
Pioneer
Beállítások
Szia, Boldog ksrácsonyt! Sajnos privibe én sem tudok írni,de kérlek oszd meg velünk a tudàsod,mivel órával nem tudunk fizetni,pedig jó lenne! Google pay be jött Magyarországra,külső tárolóból tölthető, pl. aptoidról,működik rendesen telorol,külföldi kártyával,én a Curve kártyát használom. Sajnos nem lehet a Samsung pay- t aktíválni az órán,és nincs apk a tizen os re a google pay-nél. Ami öröm a cib banknál a jövő év második negyed év végén lehetöség lessz saját kártyával is fizetni,de ez a telefonos rész.
0 tetszik
Members_DJEI6eA
First Poster
Beállítások

Mármint galaxy watchal fizetsz vagy telóval ?

0 tetszik
Lefy
First Poster
Beállítások
Szia,engem is érdekelne a dolog de nem tudok írni neked 😞
0 tetszik
Andras62
Apprentice
Beállítások

Sziasztok! Engem is érdekelne a megoldás. Nekem Galaxy watch az órám. Remélhetőleg ezen is megy!

0 tetszik
isti60
Pioneer
Beállítások
Szia,ha nem tizen os, akkor az órára rá lehet töltenia google payt a böngészőböl. APK Miror ról
0 tetszik
Andras62
Apprentice
Beállítások
Szia!
Az órámon a Tizen 4.0.0.7 fut. Az nem jó?
0 tetszik
isti60
Pioneer
Beállítások
sajnos nem,mivel a gpay csak wear os re van.csak androidon működik,tizenre egyenlőre nem készült apk
0 tetszik
Andras62
Apprentice
Beállítások
Sajna!! Pont ez volt az egyik fontossági sorrend az óra vásárlásánál. Azért köszi !
isti60
Pioneer
Beállítások
Szívesen.Én is azért vettem,de talán majd egyszer.