Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Galaxy Watch 4 különböző szolgáltatónál vásárolt eSim hozzáadása

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-09-2021 02:11 PM)
4545 Megtekintések
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

amikor próbálok plan-t hozzáadni Galaxy Watch 4-hez, a telefon azt írja, hogy "Telenor HU doesn't offer mobile plans for your watch". Jelenleg nincs lehetőség külön szolgáltató eSim kártyáját aktiválni kizárólag az órán, tehát úgy, hogy az a telefonon egyáltalán nincs használva? Magyarul mindenképpen rákényszerül az ember a telekom multisim szolgáltatására?

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Szia,

vodafone-nál is elérhető már az eSim, de ezek szerint akkor hiába hozza be még telenor is, akkor  is csak telekomnál lesz használható - mivel telefonon is regisztrálva kell lennie az esimnek - sajnos. Így nagyjából vettem egy nagyon drága órát amihez le kellett cserélnem a jelenlegit egy nagyon drága telefonra, hogy tudjam használni az ecg-t, de valójában nem tudom többre használni mint egy 50eft-os órát. 😞

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
17 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Magyarországon jelenleg csak a Telekom támogatja az eSIM-et, senki más. És igen, a telefonon is regisztrálva kell az adott (e)SIM-nek természetesen.

A madarak egyébként azt csicsergik, hogy hamarosan a Telenor is bevezeti az említett szolgáltatást.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás
szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Szia,

vodafone-nál is elérhető már az eSim, de ezek szerint akkor hiába hozza be még telenor is, akkor  is csak telekomnál lesz használható - mivel telefonon is regisztrálva kell lennie az esimnek - sajnos. Így nagyjából vettem egy nagyon drága órát amihez le kellett cserélnem a jelenlegit egy nagyon drága telefonra, hogy tudjam használni az ecg-t, de valójában nem tudom többre használni mint egy 50eft-os órát. 😞

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@szaboolcs 

Szia,

Utána nézünk a problémának. Tudnál küldeni egy fényképet a hibaüzenetről?

szaboolcs
Journeyman
Beállítások

Szia, persze:

Screenshot:
https://drive.google.com/file/d/1NZSf_8nkZ33E7tK6Sm9dAgh1JVMtimq4/view?usp=sharing

Screen record:
https://drive.google.com/file/d/1QUiwLcKDNQUEzQ0tOZDJKtgvVsd3oOBS/view?usp=sharing

Edit:

Ha az órán próbálom beállítani, a következő üzenetet kapom: 

"Are your watch and phone plans from the same service provider?"

Ha a nem-et (x) választom, akkor nem történik semmi, ha az igent, akkor a telefonon megnyitja az applikációt.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Úgy néz ki lemaradtam mint a borravaló, valóban a Vodafone-nál is elérhető már az eSIM. Ahogy azonban te is említetted @szaboolcs, az órás támogatáshoz a MultiSIM szolgáltatás elérhetősége is szükséges.

A Vodafone sajnos nem tudott információt közölni arról, hogy mikor lesz elérhető náluk (Magyarországon) a MultiSIM.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Miló
Apprentice
Beállítások
Szia!

Nekem úgy sikerült, hogy újra indítottam a telómat, kivettem a telenoros SIM-et és egy haver telekomos SIM kártyáját bele tettem a telóba.

Így sikerült az órára kipakolni a telekomos eSimet...

Utána vissza a telenoros és működik minden.
0 tetszik
Members_2EgwcrU
First Poster
Beállítások

Hello.

Korábban volt fizikai sim-es samsung órám. Most vettem egy esim képes watch 4-et. El tudnád magyarázni miben különbözik ez az esim szolgáltatás? Ezek szerint valami extra szolgáltatói támogatás kell, ha órára teszem? Nem mindegy nekik, hogy telefonon aktiválom vagy okosórán???

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Members_2EgwcrU 

Szia,

Ajánlom figyelmedbe a következő cikket:

Mi is az eSIM? 

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások