dátum: 03-02-2022 08:08 AM
Sziasztok,
most már jó ideje használom a GW4 Classicot, Galaxy Watchrol váltva. Tetszik maga az óra, könnyebb kényelmesebb viselet, de szerencsére megmaradtak még a Galaxy Watsch-os jegyei.
Viszont több fronton is úgy érzem néha mintha kicsit vissza lépés lett volna a Wear OS és az új óra.
- Az első és legfőbb, az akkumulátor. Eddig a sima GW még több évesen is kibírta majdnem a 3 napot átlagos felhasználás mellett (szinte csak óra, és értesítések kezelése). Most a GW4-el lépten nyomon azon kapom magam hogy lemerült vagy mindjárt lemerül, holott a funkciók nagy részét ezen sem használom ki. Ugyan úgy csak az értesítéseket nézem rajta meg hogy hány óra van és így a két nap sem jön össze. El sem tudom képzelni hogy zene hallgatással, edzésekkel, vérnyomás/stb méréssel meddig bírhatja.
Szerintetek van esély hogy ezen a frissítések még valahogy javítanak?
- Az új óraszámlapok minősége valahogy nem tűnik olyan jónak mint azelőtt még a Tizen vonalon volt. A régi számlap kínálatban sokkal jobban megtaláltam a kedvemre valót, most szinte mindig visszatérek a gyári számlaphoz egy két nap de van hogy egy óra után. Illetve nem értem ha van egy óraszámlap az órára miért kell hozzá a telefonra is sokszor egy egy külön alkalmazást letölteni, miért nem lehet azokat egy közös felületbe integrálni.
Nektek mennyire tetszenek az új óraszámlapok a Play "Világban"?
- Órai alkalmazások frissítése már csak az óra felületén elérhető. Eddig a telefonon tök szépen lehetett ellenőrizni van e Update az órai alkalmazásokra. Ezt most csak az órai Play áruházban találtam meg.
Más sem talált erre lehtöséget?
- A kontaktok "csempén" ki van rakva három kontakt hogy adott esetben gyorsan csak rábökve tudjam hívni öket. Amikor beállítom a kontaktokat akkor mindnél szépen mutatja a kontakt képét. Majd egy idő elteltével eltűnik a kép csak a név lesz már látható a kis körökön. van hogy csak egy, van hogy kettő, van hogy mindhárom kép eltűnik. Csak akkor jön vissza ha újra felveszem a kontaktokat.
Valaki tapasztal még hasonlót?
Üdv Norbi
dátum: 03-02-2022 08:33 AM
Szia,
Köszönjük visszajelzéseid, továbbítani fogjuk az illetékes csapat felé.
dátum: 03-02-2022 09:05 AM
dátum: 03-02-2022 09:37 PM
03-02-2022 11:48 PM – szerkesztés: 04-02-2022 12:00 AM
dátum: 03-02-2022 11:58 PM
dátum: 03-02-2022 11:59 PM
dátum: 07-02-2022 07:22 AM
dátum: 07-02-2022 10:55 AM
dátum: 07-02-2022 10:57 AM