Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

YouTube

(Témakör létrehozásának dátuma: 06-10-2020 03:20 PM)
1418 Megtekintések
gervani
Apprentice
Beállítások

Régebben a YouTube elérhető volt a tvn, viszont azóta eltűnt és sehogy sem tudom visszaállítani. Próbáltam gyári visszaállítást is. 

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sziasztok!

A YouTube jelenlegi álláspontja szerint az alkalmazásuk 2013 és újabb, valamint pár 2012-es modellt támogat okostévék terén. Ebbe ezek szerint már nem tartozik bele az említett modell, de ahogy @nchrisptrck is említette, ezt könnyen lehet orvosolni egy Chromecast eszközzel.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
11 Válaszok
Freyja91
Apprentice
Beállítások
Appok között próbáltad keresni?
0 tetszik
gervani
Apprentice
Beállítások

Persze, egyáltalán nem találja 

0 tetszik
Freyja91
Apprentice
Beállítások
hmm.... Milyen idős a TV? Lehet arra a típusra megszünt az alkalmazás, és azért nem találod? 😔
0 tetszik
gervani
Apprentice
Beállítások

Már jó ideje megvan, pontosan nem tudom mióta, de régóta az biztos. Csak fura hogy akkor támogatta és mostmár egyáltalán nem. A kivetítést sem hajtja végre. 

0 tetszik
Freyja91
Apprentice
Beállítások
ha esetleg meg tudod mondani a konkrét típusát lehet utána tudok nézni mi lehet a bibi!
gervani
Apprentice
Beállítások

UE32ES6100 

0 tetszik
nchrisptrck
Apprentice
Beállítások
Én is így jártam idősebb Samsung TV-vel, megszünt rajta a Youtube. Vettem egy Chromecastot 15 ezerért és újból lett okos TV-m.
robi0621
Explorer
Beállítások
Már nem támogatja sok készülék az alkalmazást.
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Sziasztok!

A YouTube jelenlegi álláspontja szerint az alkalmazásuk 2013 és újabb, valamint pár 2012-es modellt támogat okostévék terén. Ebbe ezek szerint már nem tartozik bele az említett modell, de ahogy @nchrisptrck is említette, ezt könnyen lehet orvosolni egy Chromecast eszközzel.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik