dátum: 10-01-2024 04:41 PM
Üdv!
A tegnap még működő tv-n ma azt tapasztaltam, hogy a HDMI-vel csatlakozott mediabox, amin a tévécsatornák nézhetőek, nem ad tartalomképet. A tv-készülék saját menüi és kezelőfelülete is tökéletesen működik. Az öndiagnosztika képvizsgálatának képe tökéletesen látható.
A launch design megjelenik, hang van, a csatornák feliratozása is megjelenik, illetve a menü és a kezelőfelület is látszik és működik. Maga a tartalom nem látszik. A mediabox-on működő youtube alkalmazással ugyanez a helyzet: a menü működik és látható, hang van, de a videóknak nincs képe.
A másik HDMI-csatlakozón egy blu-ray lejátszó fut, aminek kizárólag a launch BD ikonja bukkan fel, majd semmi. A bd-lejátszó ugyanazzal a HDMI-kábellel egy másik (ugyanolyan típusú, csupán kisebb) tv-n megfelelően működik.
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 11-01-2024 06:02 PM
Probléma megoldva, az ügyfélszolgálat tanácsára egy egyszerű öndiagnosztika-visszaállítás elég volt neki. (de továbbra sem értem, miért és hogyan történik ilyen hiba)
dátum: 10-01-2024 04:42 PM
Remélem érthető a leírás, de a beszúrt videón remélhetőleg látszik, mi a helyzet.
dátum: 10-01-2024 07:28 PM
dátum: 10-01-2024 08:16 PM
dátum: 11-01-2024 06:02 PM
Probléma megoldva, az ügyfélszolgálat tanácsára egy egyszerű öndiagnosztika-visszaállítás elég volt neki. (de továbbra sem értem, miért és hogyan történik ilyen hiba)