dátum: 04-03-2019 04:55 PM
Üdv.
Eddig nem tudtam megosztani a pc képernyőjét wifin keresztűl, vettem bele egy újj alaplapi wifi kártyát és egyből működött a dolog viszont csak 1920x1080 felbontásban jelent meg a tv-n a képernyő .Ezt megprobáltam nagyobbra állitani és bár a videokártyám maximális felbontása 3640x2160. Ennek ellenére ilyen felbontást nem szerepelt a másodlagos kijelző felbontásai között, a legnagyobb 2160x1440 volt beállítotam ezt .Sajnos mert azota nem hajlando kapcsolodni egymáshoz és amint szeretnék a tv ledobja a pc-met és az elsődleges monitor felbontását is átállítja 1024x768 .As felbontásra .Igaz csak egy pillanatra.
Ez ügyben kérnék segítséget.
Illetve még van egy kis probléma ha dnla kapcsolatban nézek képeket a tv-n akkor vibrálodik a kép.
dátum: 05-03-2019 05:48 PM
Szia,
Ha tartalmat osztassz meg hálózatalapú eszközökkel, például egy IP (Internet Protokoll) tárolási rendszerben levő eszközökkel, akkor előfordulhat, hogy a megosztás vagy bizonyos funkciók nincsen támogatva, a hálózat konfigurációja, minősége, vagy funkcionalitása miatt, például ha a hálózat egy NAS eszköz. Igy nincs lehetőségünk biztosítani a megfelelő működést.
Üdv. Kitty
dátum: 06-03-2019 08:34 PM
Kedves Kitty .Azt hiszem nem értette meg a kérdésem. Lehet én tettem fel rosszul.
De már külföldi oldalakon tájékozodtam róla hogy sajnos a tv-m 40nu7122 .nem támogatja az 1440p .felbontást. A hib@ ebből kifojolág van .Már csak rá kell jöjjek hogy oldjam meg.mert most nemtudom a pc kijelzőjét kiterjeszteni vezeték nélkül ,hogy beállítsak egy megfelelő felbontást.
dátum: 07-03-2019 10:22 AM
Kedves Morgonc!
A számítógépen el kell távolítani a vezeték nélküli kijelzőt. Ehhez meg kell nyitni az Eszközkezelőt (Vezérlőpult -> Eszközök és hangok -> Eszközkezelő), majd a menüsorban a Nézet menüpont alatt be kell pipálni a rejtett eszközök megjelenítését. Ezt követően a Hálózati Adapterek között meg kell keresni a Microsoft Wi-Fi Direct virtual adapter eszközt. Ebből több is lehet, illetve valamelyiknél lehet egy sárga háromszög. Ha van, akkor azt az eszközt el kell távolítani (jobb klikk, Eltávolítás), ha nincs sárga háromszög, akkor a legalsó Microsoft Wi-Fi Direct virtual adapter eltávolításával érdemes kezdeni. Utána újra kell indítani a számítógépet, és újra be kell állítani a vezeték nélküli kijelzőt.
Ha valami nem sikerül, írjon nyugodtan.
Üdv,
Ádám
07-03-2019 10:32 AM – szerkesztés: 07-03-2019 10:34 AM
Köszönöm Ádám.
Ez amit mondasz lehet jó lesz ezt még nem probáltam, de valami ilyesmire gondoltam én is, csak nem tudtam hogy van ilyen, és hogy hol. Kifogom probálni és visszajelzek sikerült-e. De csak szombaton tidok vele ujra probálkozni.
Köszönöm.
09-03-2019 05:49 PM – szerkesztés: 09-03-2019 07:32 PM
Szia
sajnos nem sikerült. az eszközkezelőben megjelenítettem amit mondtál, sajnos nincs microsoft wifi direct
ellenben találtam miracast megjelenítőt illetve szoftveres eszközök között samsung tv-t.
ezeket eltávolítottam újraíndítottam de sajnos semmi változás.
esemény naplóban ezek az infok vannak mikor kapcsolódni szeretnék:
hiba
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Aktiválás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
{D63B10C5-BB46-4990-A94F-E40B9D520160}
, APPID:
{9CA88EE3-ACB7-47C8-AFC4-AB702511C276}
, felhasználó: NT AUTHORITY\HELYI SZOLGÁLTATÁS, SID: S-1-5-19, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.
kritikus
Hiba történt legalább egy felhasználói módú illesztőprogrammal, ezért a rendszer leállította a gazdafolyamatot. Ez átmenetileg megakadályozhatja az eszközök elérését.
kritikus
Egy felhasználói módú illesztőprogram összeomlása miatt jelenleg offline a(z) [TV] Samsung 7 Series (40) eszköz (hely: (unknown)). A Windows még 5 kísérletet tesz az eszköz újraindítására. Ha további információkra van szüksége a problémáról, forduljon az eszköz gyártójához.