Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypnutý obraz pri počúvaní hudby

(Téma vytvořeno: 21-08-2018 01:51 PM)
2291 Zobrazení
Stevo1
First Poster
Možnosti

Zdravím všetkých.

Mám telku samsung UE55KS7502U
Chcel by som sa opýtať, či je na danej televízii možné vypnúť obraz tak aby sa súčane prehrával zvuk. ( napr. pri prehrávaní rádia, hudby, prípadne hudby z youtubu). Dočítal som sa že na tejto rade vraj už nie (asi to bude pravda keďže to neviem nájsť ani v nastaveniach) ale či nie je nejaká finta, appka na rádia , ale čosi také čo by to dokázalo. 

Keďže appky vysielajú len statický obraz bojím sa aby mi to nevypálilo pixely keď mi pol dňa hrá hudba.... 

Vďaka za rady.

0 Like
5 Odpovědi
JacobInDaHouse
Pathfinder
Možnosti

manual61.PNG

Jedině zkusit tohle, což je na 61 straně v manuálu. Nastavíš na 2h a pak ti vždy naskočí spořič s logem Samsung. Vyzkoušeno na youtube a Spotify.

0 Like
Stevo1
First Poster
Možnosti

Vďaka za tip. Toto som už vyskúšal len mi to príde dosť dlho 2 hodiny ale keď nič iné sa nedá aj to lepšie ako nič :smiling-face:

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak jsem si toho včera náhodně všiml, že u mne to jde. Funguje to jak při klasickém vysílání tak i třeba při youtube apod. Je to tedy ale jiný model UE55J6302.

20181002_201729.jpg

0 Like
DavesMan
Explorer
Možnosti

Řada J to má... stejně jako to měla moje UE46F7000 ... ovšem nová QLED to nemá... a čekat 2 hodiny je mi k ničemu..já chci mít tmu hned.:serious-face-with-symbols-covering-mouth:

0 Like
Casio7
First Poster
Možnosti
Všeobecné-prístupnosť-vypnúť obraz. Pokiaľ to tam je.
0 Like