Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vertikální pruh na obrazovce.

(Téma vytvořeno: 16-02-2020 07:44 PM)
37558 Zobrazení
rob_in
Apprentice
Možnosti

Ahoj, už třetím rokem valí TV bez problému. Bohužel dnes se objevil na televizi vertikální pruh, viz foto.

Pruh je vidět v jakémkoli režimu či zdroji obrazu (Xbox, YouTube,..)
Máte někdo podobnou zkušenost, čím by to mohlo být?

TV je po záruce, tak jsem zvědav na případnou cenu opravy.

Samsung 7 Series UE65MU7002

20200216_193541.jpg
Díky.

0 Like
12 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @rob_in

prosím, můžeš vyzkoušet test obrazu? Je to v menu - podpora - obraz - test obrazu. Pokud tam ten pruh bude, tak určitě doporučuji servis nebo zákaznickou linku, kde to s tebou sepíší. Technik by poté přijel k tobě, upozornil, že to bude placené a sdělí ti cenu opravy.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @rob_in 

Mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost. Těžko odhadovat, v čem je problém, může se jednat o vadný panel, kabel,  něco na základní desce televizoru. Kontaktujte prosím přímo Podporu společnosti Samsung, kde Vám dokážou na servisní středisko, které Vám sdělí cenu opravy Vašeho televizoru.

Budeme rádi, když se s námi později podělíte jak to dopadlo. Děkujeme

fajnsnek2
rob_in
Apprentice
Možnosti

Ahoj, test obrazu jsem zkoušel, bohužel bez výsledku. Již jsem kontaktoval servis s tím že TV byla pouze týden po záruce, tak čekám na jejich vyjádření.

rob_in
Apprentice
Možnosti

Tak včera jsem si přivezl konečně domů opravenou TV.

Na samsug stránkách jsem našel číslo na technickou podporu Samsung, kde jsem sdělil svojí situaci a především fakt, že TV je pouze týden po záruce.
Slečna mě obratem dala kontakt (email) na VOC Samsung, kde jsem jim popsal celou situaci. Ještě ten den odepsali, ať kontaktuji autorizovaný servis ( v mém případě RTV Servis Brno), kde provedou diagnostiku. Po tel. dohodě jsem druhý den vezl TV do servisu, kde cca do 4 dní provedli diagnostiku za 500Kč.

Kopii výsledku diagnostiky + fakturu za TV jsem poslal na VOC a tyto informace byly předány dále k posouzení.

Za dva dny mě došel potěšují email z VOC, kde bylo uvedeno:

Vzhledem k udržení maximální spokojenosti zákazníků, byla Vaše žádost společností Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o. individuálně posouzena a finálně uzavřena rozhodnutím o provedení opravy zcela hrazené výrobcem. 

Tímto vstřícným krokem mě Samsung utvrdil v tom, že jak výrobky, tak i služby mají na vysoké úrovni a o své zákazníky se umí nadstandardně postarat.

Dále musím taky pochválit velice rychlou komunikaci od VOC Samsung.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@rob_in  Děkujeme za zpětnou vazbu a hezky napsané shrnutí. Jsme rádi, že jste s produkty Samsung spokojen, a doufáme, že TV bude dobře fungovat :winking-face:

fajnsnek2
0 Like
DanaR
Student
Možnosti
Dobrý den,jenomže těch zákazníků je mnohem více a tmavý pruh se objevil také po záruce,i kdyby to bylo rok,nebo dva,tak je to katastrofa. Přeci si nekupujeme televizi na pár let.Jsem velmi rozlobena,protože je s takovouto zavadou televize, spousta zákazníků .A pokud oprava takovéto závady,(tmavý pruh) stojí 10 000kc,jak jsem četla,tak to at si raději od Samsungu nikdo tuto televizi radeji nekupuje,protože neví, jestli závada nepostihne právě jejich televizi.Ja osobně,jsem velmi zklamaná, věřili jsme,že si kupujeme kvalitní výrobky ,máme ještě pračku,ale abych kupovala za 3 roky opět novou televizi, to se mě nelíbí.
0 Like
Fialova
First Poster
Možnosti

Na TV UE50RU7092 se mi zničehonic objevily pruhy a přeskakující obraz. Samozřejmě několik měsíců po záruce. Technik po telefonu mi rovnou řekl, že oprava se nevyplatí, že mám smůlu. A za pár minut od něj přišel slevový kód na další nákup. Opravdu výsměch od Samsungu. 

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Fialova,

určitě chápu, že je toto nepříjemné, ale z mého pohledu se tedy v tomto případě technik zachoval opravdu nadstandardně. Kolik společností by se s Vámi bavilo a nabídlo slevový kód na nákup dalšího zařízení po skončení oficiální záruky u výrobku? 

Osobně se mi toto ještě nikdy nestalo u žádného výrobce...

0 Like
Terezia1
First Poster
Možnosti

Dobrý deň ako ze mam samsung 50 uhd 4k obraz mam ju asi 2 dní a mam na obrazovke veľa čiernych pásikov a veohu vyzerá ako prasknuta ako cierne

0 Like