o 16-02-2020 07:44 PM
Ahoj, už třetím rokem valí TV bez problému. Bohužel dnes se objevil na televizi vertikální pruh, viz foto.
Pruh je vidět v jakémkoli režimu či zdroji obrazu (Xbox, YouTube,..)
Máte někdo podobnou zkušenost, čím by to mohlo být?
TV je po záruce, tak jsem zvědav na případnou cenu opravy.
Samsung 7 Series UE65MU7002
Díky.
o 17-02-2020 09:25 AM
Ahoj @rob_in,
prosím, můžeš vyzkoušet test obrazu? Je to v menu - podpora - obraz - test obrazu. Pokud tam ten pruh bude, tak určitě doporučuji servis nebo zákaznickou linku, kde to s tebou sepíší. Technik by poté přijel k tobě, upozornil, že to bude placené a sdělí ti cenu opravy.
o 17-02-2020 09:25 AM
Dobrý den @rob_in
Mrzí nás Vaše nepříjemná zkušenost. Těžko odhadovat, v čem je problém, může se jednat o vadný panel, kabel, něco na základní desce televizoru. Kontaktujte prosím přímo Podporu společnosti Samsung, kde Vám dokážou na servisní středisko, které Vám sdělí cenu opravy Vašeho televizoru.
Budeme rádi, když se s námi později podělíte jak to dopadlo. Děkujeme
o 18-02-2020 11:03 AM
Ahoj, test obrazu jsem zkoušel, bohužel bez výsledku. Již jsem kontaktoval servis s tím že TV byla pouze týden po záruce, tak čekám na jejich vyjádření.
o 13-03-2020 01:57 PM
Tak včera jsem si přivezl konečně domů opravenou TV.
Na samsug stránkách jsem našel číslo na technickou podporu Samsung, kde jsem sdělil svojí situaci a především fakt, že TV je pouze týden po záruce.
Slečna mě obratem dala kontakt (email) na VOC Samsung, kde jsem jim popsal celou situaci. Ještě ten den odepsali, ať kontaktuji autorizovaný servis ( v mém případě RTV Servis Brno), kde provedou diagnostiku. Po tel. dohodě jsem druhý den vezl TV do servisu, kde cca do 4 dní provedli diagnostiku za 500Kč.
Kopii výsledku diagnostiky + fakturu za TV jsem poslal na VOC a tyto informace byly předány dále k posouzení.
Za dva dny mě došel potěšují email z VOC, kde bylo uvedeno:
Vzhledem k udržení maximální spokojenosti zákazníků, byla Vaše žádost společností Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o. individuálně posouzena a finálně uzavřena rozhodnutím o provedení opravy zcela hrazené výrobcem.
Tímto vstřícným krokem mě Samsung utvrdil v tom, že jak výrobky, tak i služby mají na vysoké úrovni a o své zákazníky se umí nadstandardně postarat.
Dále musím taky pochválit velice rychlou komunikaci od VOC Samsung.
o 13-03-2020 02:48 PM
@rob_in Děkujeme za zpětnou vazbu a hezky napsané shrnutí. Jsme rádi, že jste s produkty Samsung spokojen, a doufáme, že TV bude dobře fungovat
o 24-10-2021 08:25 PM
o 15-07-2022 08:57 PM
Na TV UE50RU7092 se mi zničehonic objevily pruhy a přeskakující obraz. Samozřejmě několik měsíců po záruce. Technik po telefonu mi rovnou řekl, že oprava se nevyplatí, že mám smůlu. A za pár minut od něj přišel slevový kód na další nákup. Opravdu výsměch od Samsungu.
o 15-07-2022 10:07 PM
Dobrý den @Fialova,
určitě chápu, že je toto nepříjemné, ale z mého pohledu se tedy v tomto případě technik zachoval opravdu nadstandardně. Kolik společností by se s Vámi bavilo a nabídlo slevový kód na nákup dalšího zařízení po skončení oficiální záruky u výrobku?
Osobně se mi toto ještě nikdy nestalo u žádného výrobce...
o 12-12-2023 10:16 PM
Dobrý deň ako ze mam samsung 50 uhd 4k obraz mam ju asi 2 dní a mam na obrazovke veľa čiernych pásikov a veohu vyzerá ako prasknuta ako cierne