Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

ue55j6282 screen mirroring problem

(Téma vytvořeno: 08-05-2024 12:02 PM)
231 Zobrazení
Members_DtjpKpf
First Poster
Možnosti

Zdravim, doteraz som na svojom ue55j6282 bezproblemovo zrkadlil obraz z mobilu. Pouzival som to zo 4roch roznych zariadeni. (Ja, syn, manzelka, tablet...)  Posledne dni zrkadlenie uplne prestalo fungovat.  Ani jedno zo zariadeni nevie televizor najst. Skusal som vsetko mozne, TV som odpajal od elektriny, aj som ho resetoval do vyrobnych nastaveni, vymazal som vsetky ulozene data o multimedialnych zariadeniach... nic nepomaha. Len jeden mobil, paradoxne nie Samsung, ale Vivo, TV najde, ale len na prenost obrazkov, videi a hudby. Ale nie na mirroring. Ostatne Samsung zariadenia tento TV uz nevedia najst vobec. Verzia softveru je 1570.

Čo som už skúšal:

• pripojenie z rôznych zariadení, ktoré ešte pred týždňom fungovali
  • vymazanie registrovaných zariadení v televízore
  • továrenské nastavenie televízora
  • reštart routra niekoľko krát
  • opätovné pripojenie do wifi siete, samozrejme do rovnakej, ako mám pripojené zariadenia
  • WiFi Direct - zariadenia sa navzájom vidia, ale ani jedno nevidí TV a ani TV nevidí žiadne zo zariadení
  • odpojenie TV na 10 minút od elektriny
  • reštart zariadení ktorými sa snažím pripájať

Na televizore prevazne pouzivam screen mirroring, TV bez tejto funkcie pre mna nema zmysel a kupovat novy sa mi teda nechce.

0 Like
5 Odpovědi
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, doslova s tím samým máme také problém. Máme tak 5 let starou samsung TV a nefunguje zrcadlení. Občas mobil televizi najde, ale většinou ne. A když už se to povede, tak se to drhá a je to k ničemu. Navíc nám často vypadává signál a to na jiných televizích nedělá. Zkoušeli jsme také plno věcí a nic nepomohlo... No tak aspoň nás to donutí koupit další tv, ale když starší vydržely daleko déle, tak je to smutné, že to začne blbnout po tak krátké době 🫤
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

na základe toho čo ste už skúšali by som odporúčal:

- skontrolovať dostupnosť aktualizácií

- skúste vytvoriť novú wifi sieť pod iným názvom, na ktorú sa budú pripájať všetky zariadenia

- vypnite dočasne bluetooth na TV aj na zariadeniach nakoľko ten by mohol spôsobovať rušenie

- ak nič nezaberie, tak skúste ešte nejakú appku tretej strany napr. LetsView, či vám pôjde mirroring s ňou 

Inak Vám pripojenie k internetu cez Wifi na TV ide bez problémov?

OXO37
Hotshot
Možnosti

Také mi občas nefungovalo. Vyřešil jsem to s Chromecast. A protože k TV nejdou připojit žádná bluetooth sluchátka, která vlastním, tak zvažuji, že zakoupím Tesla XT850 a TV bude jen monitor.

0 Like
Members_DtjpKpf
First Poster
Možnosti

Dakujem za odpoved a snahu pomoct.

• SSID Wifi som skusil zmenit, bezuspesne. Telefon mi uz nenasiel ani zdielanie obrazkov
  • BT na TV ovladat samostatne neviem, nema na to SW option
  • Internet na TV ide bez problemov, aj jeho vlastnym testovanim, aj napr. VOYO funguje
  • LetsWiew TV nenasiel
  • no a co sa tyka aktualizacie SW, zda sa mi, ze predtym tam niekolko rokov byvalo cislo verzie 1620, teraz je 1570. Takze ci si to nestiahlo nejaku starsiu verziu. Keby ste niekto mali pristup k SW pre tento televizor, skusil by som ho updatnut cez USB, ale ja na nete neviem nic najst okrem manualu.  
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
bohužiaľ je možné, že aj vzhľadom na to, že ide o starší TV (m.r. 2015) mohlo dôjsť k nejakému či už softvérovému alebo hardvérovému problému. Pre tento model je dostupná verzia 1570.0 z roku 2021 (dostupný na strankach len s inou uhlopriečkou TU: https://www.samsung.com/sk/support/model/UE40J6282SUXXH/ )
Čo sa týka vyskúšania iného/staršieho softvéru, ten asi nebude nikde online k dispozícii. Skúste sa preto obrátiť na servis a možno sa nájde riešenie tejto situácie. Kontakty na servis:
https://www.samsung.com/sk/support/service-center/