Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

UE43RU7092 problém se zrcadlením a AirPlay

(Téma vytvořeno: 12-05-2020 08:23 AM)
4116 Zobrazení
eboruvkova1
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

mám problém s připojením, respektive viditelností telefonu na televizi a obráceně. Televize i mobil připojeny na stejné Wifi, pod stejným heslem. Aplikace SmartThings stažena do mobilu, přes mobil spárováno s tv pomocí osmimístného kódu. A nyní přecházíme k problému zrcadlení nebo AirPlay. Když chci přes mobil něco zrcadlit, v nabídce mi to tu spárovanou tv neukáže. Stejné je to i obráceně, když se podívám do tv do nastavení připojených externích zařízení, taktéž mi ukáže, že nic není připojeno. TV několikrát resetována, taktéž aplikace v mobilu smazána, odebrány místnosti a znovu přidány a stále stejný problém. Měsíc mi to krásně fungovalo, nyní už ne. Poradíte někdo? Díky

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @eboruvkova1 

Vyzkoušejte prosím provést Reset smath Hubu. A pak znovu napárovat. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Takže opravdu něco v routeru? :smiling-face:

Některé routery potřebují občas restart, já mám takovou zkušenost z Chromecastu 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jen pro jistotu, nemohlo se něco změnit v nastavení routeru?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @eboruvkova1 

Vyzkoušejte prosím provést Reset smath Hubu. A pak znovu napárovat. 

fajnsnek2
0 Like
eboruvkova1
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, router mám nastavený od T-mobile, já v něm nic neměnila, nevim.

0 Like
eboruvkova1
Apprentice
Možnosti
@ fajnSnek děkuji, pokusím se to odpoledne zkusit, kdyžtak se znovu ozvu 🙂
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@eboruvkova1  Vyzkoušejte a dejte vědět. Já mám tento model nyní po ruce, ale nemám po ruce žádné jablečné zařízení :face-with-rolling-eyes:

fajnsnek2
0 Like
eboruvkova1
Apprentice
Možnosti

Uživatel

@fajnSnek  napsal:

@eboruvkova1  Vyzkoušejte a dejte vědět. Já mám tento model nyní po ruce, ale nemám po ruce žádné jablečné zařízení :face-with-rolling-eyes:

Tak bohužel, reset jsem provedla a stále nic 😔3EAD0D63-D199-46B3-92B4-49F4FE87F879.png

6907F323-9B7F-42BA-AC58-534707FFBF04.png

9889FF84-95BD-4A72-B277-2F7ACEE38BB5.jpeg

0 Like
eboruvkova1
Apprentice
Možnosti

Dobrý večer, děkuji všem. Nevím jak, ale najednou to jde 🥳 Resrartovala jsem router, znovu nainstalovala TV i aplikaci do mobilu a pak jsem se zkusila přihlásit přes YouTube a kleplo to. No jsem šťastná jako blecha. Tak snad už to nebude zlobit. Hezký večer všem 🙂🙂🙂

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @eboruvkova1 

Děkujeme za zpětnou vazbu a jsme rádi, že se problém vyřešil. Pokud Vám nějaká z odpovědí pomohla, dejte jí prosím Like :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: a nebo Přijmout jako řešení 

fajnsnek2
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Takže opravdu něco v routeru? :smiling-face:

Některé routery potřebují občas restart, já mám takovou zkušenost z Chromecastu 😞