Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

UE43NU7022K Problémák

(Témakör létrehozásának dátuma: 05-02-2019 05:02 PM)
459 Megtekintések
Myxy
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem... december közepén vásároltam a fent említett tv készüléket. Az elején teljesen jól működött, mindent szépen beállítottam rajta. Majd 1-2 hétre rá magától úgy döntött, hogy minden beállítást töröl, csatornakiosztással együtt. Ezek után visszaállítottam a gyári beállításaira, szépen beállítgattam ismét... Majd nem sokra rá megint előjött ez a probléma. Újra megismételtem, működött is egy darabig, aztán a múlt hétvégén megint eltűntek a csatornák, appok. Megprobáltam a gyárira visszaállítani, de az okos funkciók továbbra se akartak működni. Ha appot próbáltam leszedni, akkor azt írta, hogy frissít a smart hub. Ha megpróbáltam frissíteni a tv-t, akkor 90%-os letöltésnél minden egyes alkalommal hibaüzenettel kilépett. Nem igazán tudom, hogy mit tudnék még csinálni. Most már majdnem minden napra jut csatorna lista törlés, nyelv elállítás, a kábeles vétel helyett légit lát. Az elmúlt egy hétben kb 30x állítottam vissza a gyári állapotára, és akkor se mindig tudtam beállítgatni.  A smart hubot is reseteltem nem egyszer. 

0 tetszik
1 Válasz
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

A leírtak alapján több tényezős lehet a dolog. Technikusunk egy rácsatlakozás keretein belül kivizsgálhatja az általad tapasztaltakat, és segíthet kiküszöbölni ezeket.

A jövő hét folyamán több időpontunk is van, ha szeretnéd igénybe venni a Távkezelés szolgáltatásunkat, kérlek, jelezd a http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html elérhetőségek egyikén, és megbeszélhettek időpontot a rácsatlakozásra.

Üdv,
B.

0 tetszik