Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

UE40H6400 Pendrive felismerési hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-09-2018 08:14 AM)
712 Megtekintések
Boti68
First Poster
Beállítások

Üdv!

A fenti készülék csak igen ritkán ismeri fel a különböző méretű (8-64GB) és típusú (Sandisk, Kingston) pendrive-okat.

Az eszközökön filmek, képek vannak.

Próbáltam több féle formázást is, de sajnos nem használ.

Roppant bosszantó a dolog...

Mi a megoldás?

0 tetszik
4 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

A Samsung tévékészülékek a FAT32 formátumú, USB 2.0-val ellátott, maximum 1TB tárhelyű és minimum 5400 fordulatszámú külső tárolókat támogatnak.

Továbbá, a http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201411/20141127140610450/[HUN]X14DVBEUH-1.116-1013.pdf linken, a használati útmutató 227-ik oldalától kezdődően megtekintheted a tévékészülék által támogatott kép és videó  fromátumokat.

Üdv!

0 tetszik
Boti68
First Poster
Beállítások

Pendrive-ről van szó.

Egyes eszközöket mindig felismeri.

Más eszközöket hol felismeri, hol nem.... (10 bedugásból 2x sikeres)

Próbáltam minden formázást (FAT32, exFAT, NTFS). Frissítettem a TV szoftverét is.

A gond USB 2.0 és 3.0 eszköznél, is jelentkezik.

A formátummal nincs gond. Ha látja az eszközt, akkor a teljes tartalmat látja, lejátsza.

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Ez esetben jelezd kérlek ügyfélszolgálatunknak a történteket a 06-80-726-7864 díjmentes telefonszámon.

Igénybe veheted az ingyenes Prémium Távkezelés szolgáltatást, aminek keretén belül egy technikus interneten keresztül rátud csatlakozni a tévédre és ellenőrizné, hogy mi lehet a jelenség okozója.

Üdv!

0 tetszik
Szabi70
Apprentice
Beállítások
Üdv,átneveztem a pendrive-omat de a samsung tv még mindig a régi néven ismeri fel. Miért van ez? Köszi a válaszokat!
0 tetszik