o 04-12-2022 08:16 AM
Hezky den, uz nevim kam dal, vyzkoušel jsem všechny rady co jsem dohledal na internetu a přesto nemohu rozjet na TV Time Shift. Disk na původní TV Samsung fungoval bez problem. Formát na různý typy FAT32, NTFS nepomohl. TV disk vidí jen jako medium pro přehrávání z USB. Disk je zasunut do ISB HDD na TV. Nova televize 14dni. Ach jo.
o 05-12-2022 01:26 PM
To bude tím, že TV letošního ročníku už nahrávání, ani timeshift nepodporují. Bohužel.
o 05-12-2022 03:29 PM
Diky. Je to tak :(. Tak draha TV a neumí něco tak základního.
o 09-05-2024 09:44 AM
Funkce nahrávání a temeshift je v TV obsažena, ale z nějakého důvodu ji Samsung neaktivoval
Musíte se dostat do servisního menu a zde zapnout Timeshift+Nahrávání.
Musíte si sehnat jakýkoli plnotlačítkový ovladač od TV Samsung.
Při vypnuté TV postupujte:
- Stiskněte postupně následující tlačítka: Info, Menu(Settings), Mute, PowerON
- Televizor se zapne a zobrazí se servisní menu. (Option, Control, Debug, SVC, FMS, ADC/WB)
- Pomocí tlačítek se šipkami vyberte FMS, "Enter", znovu vyberte FMS, "Enter"
- Zobrazí se tovární nabídka aplikací. Najděte možnost Option/MRT Option/com.samsung/featureconf/pvr.pvr_support a přestavte na true.
- Vypněte/zapněte TV
o 25-06-2024 06:27 PM
Zkoušel jsem to, ale nefunguje, zakoupil jsem tlačítkové DO a stisl pod barevnými tlačítky dle postupu:
info,setings,mute a power on - zapnutí TV., ale objevil se jen obraz s nabídkami programů, servisní mód žádný:(
o 25-06-2024 06:32 PM
A našel jste nějaké řešení? Nechápu proč to nejde jen v ČR-V Německu to funguje..
o 27-06-2024 04:20 PM
Už to funguje! Nutno TV vypnout v jiném módu!!
o 03-01-2025 07:25 PM
Stále vám to funguje? Jak se vypíná v jiném módu? Chystám se koupit novou TV a tuto funkci (timeshift) využívám nejvíce. Děkuji za odpověď
o 04-01-2025 01:05 AM
Vypnout TV např v režimu USB (zdroj signálu), ne v režimu TV.
Vyzkoušel jsem aktivaci PVR a TimeShift pomocí servisního menu na modelu QE43Q60D - a funguje to.
o 04-01-2025 05:17 PM
Perfektní. Funguje. Jen viz níže, TV musí být vypnuta napr. v režimu USB.
Nechapu, ze mi to neporadili na podpore Samsung, kde se k TV vzdáleně připojili s konstatováním, ze tato TV nahrávaní neumí 🙈