Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart tv avi fájl probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 19-11-2020 01:45 AM)
1142 Megtekintések
ozsebela
First Poster
Beállítások

UE55 NU 7023 KXXH  típusú tv készülék nem játsza le a külső meghajtón lévő avi formátumú videó fájlokat. Ez a készülék nem képes az ilyen típusú fájlok lejátszására?

szasza79
Student
Beállítások

Samsung supoorttól ennyi várható!!

Nesze semmi fogd meg jól.

TothB. ezt ne vedd sértésnek a profitorientált multinak szólt, akik nem hófehér lelkületűek @2017 adócsalás és korrupciós botrány.

Felhasználóknak meg marad a barna briós. 

Ennyi!

0 tetszik
kakonyiroland
Apprentice
Beállítások

Kedves Samsung! Nem  azzal van baj ,hogy nem olvastam el az e- manualt! A baj az ,hogy nem olvassa azt amit régen  olvasott !Vissza lett butitva!Azért Köszi szépen az infót!  Akkor én is visszaviszem ,és becserélem egy Lg- re . 

0 tetszik
Sziró
Apprentice
Beállítások

Kedves Samsung !

Én kicsit elgondolkodnék azon, h csak itt Mo-on egyre többen állnak más márka mellé a flegma hozzáállásotok miatt... Gondolom ez a világon máshol is így van. De ha ez így jó, ám legyen !

tiberius45
Pioneer
Beállítások
Igy igaz ! Nagyon sokan átálltak ! Semmit nem segítenek és egyre gyengébbek a termékeik 😞
0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Sziasztok!

Szeretném kifejezni, hogy megértjük a helyzetből adódó frusztrációt, és köszönjük, hogy elmondtátok az észrevételeitek és véleményeteket. Viszont fontos tudnotok, hogy TV portfólió évről évre megújul a globális igényeknek megfelelően, ezek pedig szoftveres és hardveres változásokat is hoznak magukkal. Mi abban tudunk nektek segíteni, hogy ezen változások keretein belül megtaláljuk a lehető legjobb megoldást egy adott problémára.

Illetve Samsung Community azért jött létre, hogy a felhasználók informálódjanak, a közösség részei legyenek és ha bármi kérdésük van feltehessék, mi pedig a rendelkezésünkre álló tudással segítsünk megtalálni a megoldást. Szívesen meghallgatunk titeket, viszont kérlek benneteket, hogy a Community Szabályzatát betartva történjenek ezek a véleménykifejezések. Amit az alábbi linken olvashattok:
https://eu.community.samsung.com/t5/community-h%C3%ADrek-szab%C3%A1lyzat-gyik/a-samsung-community-sz...

Köszönöttel,
Evelin

Hega09
Apprentice
Beállítások

A globalis igenyeknek nem ertem miert kell befolyasolni a visszafele kompabilitast. Azt sem gondolom, hogy az evrol evre megujulo tv portfolio lenyege az, hogy az emberek ne samsung termekeket vasaroljanak. Lehet el kellene ezen gondolkozni, nyilvan nem ez az a forum, ami ezt megvaltoztatna. Itt is csak par szazaleka irja le az embereknek a negativ velemenyet errol, de sokkal tobben igy gondoljak. Ez egy igen apro modositassal megoldhato lenne, de nem a vasarlok, felhasznalok erdekei az elsodlegesek... Ennyit errol.

DCsaba
Student
Beállítások

Sziasztok!

Korábban én is hozzászóltam, nekem is probléma volt vele.

Azóta feladtam. Ez egy szélmalomharc. Jobbat nem tudunk, mint beletörődni. 

Persze mindig lesz itt, akinek ez újdonság.

Nekem is volt egy csomó filmem ami divx vagy xvid kódolású. Fogtam magam és átkonvertáltam. Az audio részt hagytam az eredetiben, a video rész pedig ment H264-be. Ha jól emlékszem a FormatFactory-t használtam.

Ráment ugyan 1-2 nap, de azóta nem okoz gondot.   Azóta egy újabb Samsung is van a családban.

A Samsungtól ne várjatok megoldást, nem lesz.

Elég megnézni, hogy a Smart TV-khez milyen appok érhetők el. Magyar vonatkozású alig. Jórészt arab, török, orosz... Ezek a készülékek oda készültek. Mi nem vagyunk piac. Mi Kelet-Európa vagyunk.

tiberius45
Pioneer
Beállítások
Teljesen egyetérteka hozzá szólolóval .És igen a panaszok töredéke jutt el ide ! A samsung szervizben mondták könnyen kijavítható lenne a hiba ! ! !
MINDEN FORUMON ÉS A TÁRSASÁGI ÉLETBEN ELMONDOM A SZOMORÚ TÖRTÉNETEM . 😞
0 tetszik
dsd1
First Poster
Beállítások

Használja a movavi plus vagy HandBrake videószerkesztőt AVI-ben (MPEG-4) vagy bármilyen kompatibilis programot, és játssza le.

0 tetszik
MendiBandi
Apprentice
Beállítások

Köszi!

Segítenél! Van 643 db ilyen formátumú filmem....