Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart tv avi fájl probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-11-2018 10:53 PM)
39184 Megtekintések
ozsebela
First Poster
Beállítások

UE55 NU 7023 KXXH  típusú tv készülék nem játsza le a külső meghajtón lévő avi formátumú videó fájlokat. Ez a készülék nem képes az ilyen típusú fájlok lejátszására?

51 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Az említett készülék támogatja az AVI formátumot, viszont szükséges megbizonyosodni, hogy az adott fájl megfelelő kodeket használ. A tévé által támogatott kodekeket ellenőrizheted a használati útmutató 155-ik oldalától kezdődően:

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201811/20181106113225535/HUN_KM2DVBEUN-3.0.1_181025.3.p...

Üdv!

0 tetszik
Szenask
First Poster
Beállítások

Tisztelt Samsung !

Vásároltam a Media Marktban ( igen fontos) , egy  UE50NU7022  televíziót.

Megjegyzem minden TV -m, telefon ,  még a klímám is Samsung (minden a házban) , viszont így átverve soha nem éreztem magam.

Szval van 3 db Samsung smart tv-m mindegyik lejátsza s DIVX filmeket kivéve ez az új.

Megértem s elfogadom , de szerintem erről tájékoztatni kellene az ügyfeleiket , mivel ha egy internetes áruházban veszem 7 napig visszaküldhetem a TV-t.  Vagy lehetőséget kapok más esetleg drágább készülék megvásárlására  , de mindenképpen dönthetek.

Tényleg elhiszem , a sugó menüben le van írva milyen divx-et játszik le a TV , de nem nagyon hiszem sokan olvasgatják a TV terméktámogatását .  Azért ha vesz egy új autót , s van benne egy klíma kapcsoló akkor joggal gondolja az ember  az az , aztán elolvassa a gépkönyvet igen klima  , viszont csak  23 fokos levegőt fúj.

Szval ha vesz vki egy smart Tv-t , melynek jellemzője 2018-ig lejátsza a divx-et , s elvesznek egy szolgáltatást azt szerintem fel kellene tüntetni. 

Szerintem  senki nem szereti ha átverik , s most ezt érzem , persze elolvashattam volna , majd mondják el mindenkinek ,főképp akik most vesznek Tv-t , s majd 3 év múlva mikor ismét Tv-t vásárolnak ezen emberek , majd eszükbe fog jutni , mit éreztek amikor az Új Samsung tv-nem azt adta amit vártak.

Ez nem a SAMSUNG felelőssége , hanem azé aki ezt jóváhagyta , a SAMSUNG nyílván közölte a Samsung Magyarországgal de inkább vki a lapítás mellett döntött.  Persze nincs probléma , legfeljebb 3 év múlva átmegy egy másik multihoz , s elmondja pedig megmondtam előre.

Gratulálok

Tamas73
Student
Beállítások

Nálam ugyanez van a ***** életbe.

MendiBandi
Apprentice
Beállítások

Hasonló a problémám!

7-es széria (55).

Azért vettem a drágábbat, mert ez jobb, királyabb a modulja, (legalább is ezzel adták el nekem). Gondoltam kiváltom a sok vezetéket, PC HDMI-izést. Kidobtam az androidos médialejátszót is... kár volt.

A böngésző siralmas. Persze nincs másik letöltető... A netről lejátszott videókon vagy hang nincs, vagy kép akad (1000 Mb-s a netem). A távirányítón lévő egér használhatatlan, az usb-n rácsatlakoztatott meg a YouTube appban nem működik. A 9 éves TV simán vitte az AVI videókat, ez nem. (még jó hogy azt nem dobtam ki).

Eddig Tv, telefonok, fényképező, kamera stb. samsung volt... no meg a hazai ipart is támogatni kellene.... egy csalódás. Remélem lesz frissítés...ami megoldja a problémákat, ez így most elavultabb, mint a 9 évvel ezelőtti.

Pozitívum...: a hardver egyébként jó. A kép gyönyörű. Kár, hogy amiért vettem azt nem tudja...

MendiBandi

DCsaba
Student
Beállítások

Sajnos én is csalódottnak érzem magam.
Nem is értem, hogy a divx codecet miért nem lehetett meghagyni? 
Igen, én is azért választottam az "okos" tévét, hogy ne kelljen külön médialejátszó meg kábelezés, hisz ezzel megoldható wifi-n keresztül a hálózati adattárolóról a filmek lejátszása. Sajnos van bőven, ami divx... Most konvertáljak?
A családban szinte minden tv Samsung. Eddig ajánlottam... 
Ha az üzeltben ott lett volna a cédulán, hogy no divx, meggondoltam volna, hogy levegyem a polcról.
Vásárlás előtt pedig letöltöttem és elolvastam a használati útmutatót, és mégis átsiklottam azon, hogy 2018-tól megszűnt a divx támogatás.
Most reménykedem, hogy talán a legközelebbi firmwarrel visszateszik. Vagy lesz egy értelmes app, ami lehetővé teszi a lejátszást. Mondjuk egy VLC.  
Az internet meg tele van a Samsung Vs Divx codec problémával. Nem csak mi magyarok, de a fél világ hiányolja...  

Hega09
Apprentice
Beállítások

Sziasztok! 

Nagyon regota csak samsung teveket vasarolok. Altalaban meg vagyok veluk elegedve, de konyorgom, MIERT KELL VISSZAFELE FEJLODNI!???!?!?!?!?!?! Ami eddig mukodott ahoz miert kell hozzanyulni. Lehet, h elavult a formatum, meg a codecek, ettol fuggetlenul ezek tamogatottsagat miert kell elvenni???? A meglevo videofajljaim 60%-a ezekben az elavult formatumokban van. Alakitsak at mindent mkv-ba, vagy nem is ertem!? Vagy adjam el a 2019-es szerias tv-met es vegyek egy hasznaltat ami tobb eves, hogy ugyanazokat az alapveto funkciokat tudjam hasznalni amiket egy tobb eves szerian? Egy sima firmware frissitessel ez nem lenne megoldhato? Vagy a samsung maganak gyartja mar a tv-ket nem a felhasznaloknak?!?!

szasza79
Student
Beállítások

Fórumokon tájékozódok mielőtt vásárolok, most sem volt másképp. Ezidáig 2 samsung háztartási cikkem van. Egy már lassan 18 éves mikrohullámú sütő és egy 7es sorozatú 55-ös TV. 

A NAS meghajtómról vásárlás után körbenézve lejátszotta a legtöbb AVI fájlt, majd pár frissítés után kb fél év elteltével azon veszem magam, hogy át kell konvertálnom majd minden fájlt, hogy közvetlenül TV-n le tudjam játszani. A legutolsó bevásárlóközpontban kapható legolcsóbb 55cm-es TV is lejátsza már a médiafájlokat 2010 óta, erre 10 évre rá ezzel kell szembesülnöm. Nem világvége, csak kellemetlen és tudom, hogy miért nem fogok több samsung terméket vásárolni a következő kb. 20-50 évben. 

Gratulálok Samsung fórumokat elnézve hízik ez a tábor.

AxlZoli
Pioneer
Beállítások

Ha mkv-ba teszed át, azzal még sokat nem érsz, sajnos kodeket is váltani kell. Nekem több mkv-t sem játszik le (55-ös 7-es széria)

Én is t0k0n szúrtam magam amikor rájöttem, hogy az előző MU sorozatú tv-m után ez nem támogatja a megszokott formátumokat. Érthetetlen "üzleti?" lépés. Remélem azért valaki ezért az ötletért jó nagy bonus-t kapott , de legalább egy vouchert :smiling-face:

tiberius45
Pioneer
Beállítások
Sajnos engem is átvertek ! Én is igy jártam 😞 Rengeteg filmem van és a három nagyedét nem játsza le az új tvm 😞 A szoftver frisítéssel megoldható lenne ,de eddig semmi jele a sok panasznak !