dátum: 24-11-2018 10:53 PM
UE55 NU 7023 KXXH típusú tv készülék nem játsza le a külső meghajtón lévő avi formátumú videó fájlokat. Ez a készülék nem képes az ilyen típusú fájlok lejátszására?
dátum: 28-11-2018 05:51 PM
Szia!
Az említett készülék támogatja az AVI formátumot, viszont szükséges megbizonyosodni, hogy az adott fájl megfelelő kodeket használ. A tévé által támogatott kodekeket ellenőrizheted a használati útmutató 155-ik oldalától kezdődően:
Üdv!
dátum: 13-07-2019 09:17 PM
Tisztelt Samsung !
Vásároltam a Media Marktban ( igen fontos) , egy UE50NU7022 televíziót.
Megjegyzem minden TV -m, telefon , még a klímám is Samsung (minden a házban) , viszont így átverve soha nem éreztem magam.
Szval van 3 db Samsung smart tv-m mindegyik lejátsza s DIVX filmeket kivéve ez az új.
Megértem s elfogadom , de szerintem erről tájékoztatni kellene az ügyfeleiket , mivel ha egy internetes áruházban veszem 7 napig visszaküldhetem a TV-t. Vagy lehetőséget kapok más esetleg drágább készülék megvásárlására , de mindenképpen dönthetek.
Tényleg elhiszem , a sugó menüben le van írva milyen divx-et játszik le a TV , de nem nagyon hiszem sokan olvasgatják a TV terméktámogatását . Azért ha vesz egy új autót , s van benne egy klíma kapcsoló akkor joggal gondolja az ember az az , aztán elolvassa a gépkönyvet igen klima , viszont csak 23 fokos levegőt fúj.
Szval ha vesz vki egy smart Tv-t , melynek jellemzője 2018-ig lejátsza a divx-et , s elvesznek egy szolgáltatást azt szerintem fel kellene tüntetni.
Szerintem senki nem szereti ha átverik , s most ezt érzem , persze elolvashattam volna , majd mondják el mindenkinek ,főképp akik most vesznek Tv-t , s majd 3 év múlva mikor ismét Tv-t vásárolnak ezen emberek , majd eszükbe fog jutni , mit éreztek amikor az Új Samsung tv-nem azt adta amit vártak.
Ez nem a SAMSUNG felelőssége , hanem azé aki ezt jóváhagyta , a SAMSUNG nyílván közölte a Samsung Magyarországgal de inkább vki a lapítás mellett döntött. Persze nincs probléma , legfeljebb 3 év múlva átmegy egy másik multihoz , s elmondja pedig megmondtam előre.
Gratulálok
dátum: 24-08-2019 06:04 PM
Nálam ugyanez van a ***** életbe.
dátum: 02-11-2019 09:07 PM
Hasonló a problémám!
7-es széria (55).
Azért vettem a drágábbat, mert ez jobb, királyabb a modulja, (legalább is ezzel adták el nekem). Gondoltam kiváltom a sok vezetéket, PC HDMI-izést. Kidobtam az androidos médialejátszót is... kár volt.
A böngésző siralmas. Persze nincs másik letöltető... A netről lejátszott videókon vagy hang nincs, vagy kép akad (1000 Mb-s a netem). A távirányítón lévő egér használhatatlan, az usb-n rácsatlakoztatott meg a YouTube appban nem működik. A 9 éves TV simán vitte az AVI videókat, ez nem. (még jó hogy azt nem dobtam ki).
Eddig Tv, telefonok, fényképező, kamera stb. samsung volt... no meg a hazai ipart is támogatni kellene.... egy csalódás. Remélem lesz frissítés...ami megoldja a problémákat, ez így most elavultabb, mint a 9 évvel ezelőtti.
Pozitívum...: a hardver egyébként jó. A kép gyönyörű. Kár, hogy amiért vettem azt nem tudja...
MendiBandi
dátum: 04-11-2019 10:56 PM
Sajnos én is csalódottnak érzem magam.
Nem is értem, hogy a divx codecet miért nem lehetett meghagyni?
Igen, én is azért választottam az "okos" tévét, hogy ne kelljen külön médialejátszó meg kábelezés, hisz ezzel megoldható wifi-n keresztül a hálózati adattárolóról a filmek lejátszása. Sajnos van bőven, ami divx... Most konvertáljak?
A családban szinte minden tv Samsung. Eddig ajánlottam...
Ha az üzeltben ott lett volna a cédulán, hogy no divx, meggondoltam volna, hogy levegyem a polcról.
Vásárlás előtt pedig letöltöttem és elolvastam a használati útmutatót, és mégis átsiklottam azon, hogy 2018-tól megszűnt a divx támogatás.
Most reménykedem, hogy talán a legközelebbi firmwarrel visszateszik. Vagy lesz egy értelmes app, ami lehetővé teszi a lejátszást. Mondjuk egy VLC.
Az internet meg tele van a Samsung Vs Divx codec problémával. Nem csak mi magyarok, de a fél világ hiányolja...
dátum: 07-11-2019 04:51 PM
Sziasztok!
Nagyon regota csak samsung teveket vasarolok. Altalaban meg vagyok veluk elegedve, de konyorgom, MIERT KELL VISSZAFELE FEJLODNI!???!?!?!?!?!?! Ami eddig mukodott ahoz miert kell hozzanyulni. Lehet, h elavult a formatum, meg a codecek, ettol fuggetlenul ezek tamogatottsagat miert kell elvenni???? A meglevo videofajljaim 60%-a ezekben az elavult formatumokban van. Alakitsak at mindent mkv-ba, vagy nem is ertem!? Vagy adjam el a 2019-es szerias tv-met es vegyek egy hasznaltat ami tobb eves, hogy ugyanazokat az alapveto funkciokat tudjam hasznalni amiket egy tobb eves szerian? Egy sima firmware frissitessel ez nem lenne megoldhato? Vagy a samsung maganak gyartja mar a tv-ket nem a felhasznaloknak?!?!
dátum: 29-02-2020 03:19 PM
Fórumokon tájékozódok mielőtt vásárolok, most sem volt másképp. Ezidáig 2 samsung háztartási cikkem van. Egy már lassan 18 éves mikrohullámú sütő és egy 7es sorozatú 55-ös TV.
A NAS meghajtómról vásárlás után körbenézve lejátszotta a legtöbb AVI fájlt, majd pár frissítés után kb fél év elteltével azon veszem magam, hogy át kell konvertálnom majd minden fájlt, hogy közvetlenül TV-n le tudjam játszani. A legutolsó bevásárlóközpontban kapható legolcsóbb 55cm-es TV is lejátsza már a médiafájlokat 2010 óta, erre 10 évre rá ezzel kell szembesülnöm. Nem világvége, csak kellemetlen és tudom, hogy miért nem fogok több samsung terméket vásárolni a következő kb. 20-50 évben.
Gratulálok Samsung fórumokat elnézve hízik ez a tábor.
dátum: 03-03-2020 07:05 PM
Ha mkv-ba teszed át, azzal még sokat nem érsz, sajnos kodeket is váltani kell. Nekem több mkv-t sem játszik le (55-ös 7-es széria)
Én is t0k0n szúrtam magam amikor rájöttem, hogy az előző MU sorozatú tv-m után ez nem támogatja a megszokott formátumokat. Érthetetlen "üzleti?" lépés. Remélem azért valaki ezért az ötletért jó nagy bonus-t kapott , de legalább egy vouchert
dátum: 13-04-2020 07:19 AM