dátum: 29-10-2019 10:16 PM
Udv.
Napokban vasaroltam egy uj UE50RU7406UXXC modelkodu televiziot. A keszuleket spanyolban vasaroltam mivel itt elek. 2 problemam van, az egyik az elso lepeseknel magyarorszagot nem lehetett beallitani mint lokaciot. 2. A regebbi samsung tvn a smart iptv applikacio hasznalatban volt. Itt ezen nem.tudom telepitwni mivel ki irja nem kompabtibilis a tv-el. Ez ervagas szamomra, es csodalkozom hiszen nalam ez alapfeltetel volt. Lehet ezen segiteni frimware updatel? Vagy mi lehet a megoldas? Vissza nem.szeretnem vinni az uzletbe, de ha nincs mas kiut akkor csalodassal ugyan de megteszem.
Koszonom elore is a segitseget.
Laszlo
dátum: 30-10-2019 01:21 AM
@Lpasko írta:A regebbi samsung tvn a smart iptv applikacio hasznalatban volt. Itt ezen nem.tudom telepitwni mivel ki irja nem kompabtibilis a tv-el. Ez ervagas szamomra, es csodalkozom hiszen nalam ez alapfeltetel volt. Lehet ezen segiteni frimware updatel?
A Smart IPTV alkalmazás nem érhető el az általad említett készüléken.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 06-11-2019 02:34 PM
Szuper, koszonom az infot. Jol bele valasztottam.
Es azt lehet tduni esetleg hogy hasznalhato lesz eme R/RU verziokon is? Smart IPTV app fele mikent lehet kontaktalni? (nem igazan talaltam ra modot)
Szep napot.
dátum: 06-11-2019 02:55 PM
Kozben tovabb kerestem, talaltam egy elerhetoseget.
dátum: 10-07-2020 09:21 PM
Igaz, hogy ez egy régebbi bejegyzés, de lehet, hogy evvel másnak is tudok segíteni. Az elmúlt napokban töröltem a smart iptv appot a tévéről. Majd mikor újra akartam letőlteni szembesültem avval, hogy a samsung törölte az appot. Majd sikerült vissza töltenem a siptv.eu oldalrol. Pendrive re letőltöttem egy widgedt, majd a pendrivet bedugtam a tévébe és vissza állt az app. Azóta működik az iptv. https://siptv.app/howto/sammy/
Üdv: Rita
dátum: 10-07-2020 09:24 PM
dátum: 10-07-2020 09:56 PM
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 17-07-2020 12:38 PM
Szia,
AZ ...XC végződés a Spanyol, és Portugál piacot jelöli.
Ezekre a készülékekre más nyelvcsomagok vannak feltöltve, igy sajnos nem tartalmazzák a Magyar nyelvet.
Ezért sajnos a későbbiekben sem lesz elérhető számodra azon a készüléken a Magyar nyelv.
dátum: 17-07-2020 01:45 PM
Szia!
Én Ausztriában élek, az én tévémen elérhető a magyar nyelv.