Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Smart iptv app nem lehetseges

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-10-2019 10:16 PM)
2751 Megtekintések
Lpasko
Apprentice
Beállítások

Udv. 

Napokban vasaroltam egy uj UE50RU7406UXXC modelkodu televiziot. A keszuleket spanyolban vasaroltam mivel itt elek. 2 problemam van, az egyik az elso lepeseknel magyarorszagot nem lehetett beallitani mint lokaciot. 2. A regebbi samsung tvn a smart iptv applikacio hasznalatban volt. Itt ezen nem.tudom telepitwni mivel ki irja nem kompabtibilis a tv-el. Ez ervagas szamomra, es csodalkozom hiszen nalam ez alapfeltetel volt.  Lehet ezen segiteni frimware updatel? Vagy mi lehet a megoldas? Vissza nem.szeretnem vinni az uzletbe, de ha nincs mas kiut akkor csalodassal ugyan de megteszem. 

Koszonom elore is a segitseget. 

Laszlo

0 tetszik
8 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

@Lpasko  írta:

A regebbi samsung tvn a smart iptv applikacio hasznalatban volt. Itt ezen nem.tudom telepitwni mivel ki irja nem kompabtibilis a tv-el. Ez ervagas szamomra, es csodalkozom hiszen nalam ez alapfeltetel volt.  Lehet ezen segiteni frimware updatel?

A Smart IPTV alkalmazás nem érhető el az általad említett készüléken.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Lpasko
Apprentice
Beállítások

Szuper, koszonom az infot. Jol bele valasztottam.

Es azt lehet tduni esetleg hogy hasznalhato lesz eme R/RU verziokon is? Smart IPTV app fele mikent lehet kontaktalni? (nem igazan talaltam ra modot)

Szep napot.

0 tetszik
Lpasko
Apprentice
Beállítások

Kozben tovabb kerestem, talaltam egy elerhetoseget.

Rita39
Apprentice
Beállítások

Igaz, hogy ez egy régebbi bejegyzés, de lehet, hogy evvel másnak is tudok segíteni. Az elmúlt napokban töröltem a smart iptv appot a tévéről. Majd mikor újra akartam letőlteni szembesültem avval, hogy a samsung törölte az appot. Majd sikerült vissza töltenem a siptv.eu oldalrol. Pendrive re letőltöttem egy widgedt, majd a pendrivet bedugtam a tévébe és vissza állt az app. Azóta működik az iptv. https://siptv.app/howto/sammy/

Üdv: Rita

Rita39
Apprentice
Beállítások
https://siptv.app/howto/sammy/
Itt a megoldás, nekem sikerült.
Üdv: Rita
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások
Ohh, azóta ezek szerint ki lett terjesztve a támogatási lista, öröm és bódottá. 🙂

Nagyban segítenél, ha ezt megírnád a saját bejegyzésed alá is és megjelölnéd megoldásként. 😉

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

AZ ...XC végződés a Spanyol, és Portugál piacot jelöli.
Ezekre a készülékekre más nyelvcsomagok vannak feltöltve, igy sajnos nem tartalmazzák a Magyar nyelvet.
Ezért sajnos a későbbiekben sem lesz elérhető számodra azon a készüléken a Magyar nyelv.

Rita39
Apprentice
Beállítások

Szia!

Én Ausztriában élek, az én tévémen elérhető a magyar nyelv. 

0 tetszik