Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Elfelejtett PIN kód?

(Témakör létrehozásának dátuma: 29-10-2019 07:20 PM)
25178 Megtekintések
TündeF
Explorer
Beállítások
Sziasztok!

A televíziók visszaállításához, egyes beállításaihoz szükséges megadni egy PIN kódot, amely gyárilag alapértelmezetten 0000. Abban az esetben, ha ezt megváltoztattad és nem emlékszel az újonnan beállított kódra, lehetőség van arra, hogy ismét az alapértelmezett négy nullára állítsd vissza a kódot és ezután elvégezheted a készülék visszaállítását, vagy bármely olyan műveletet, amelyhez kell a kód. A távvezérlő segítségével állítható vissza az alapértelmezett PIN, a pontos útvonalat a hagyományos és smart távvezérlő esetén is alább találod:

tav.jpg

Üdv, 
Tünde
12 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Mint egy Konami kód, fantasztikus! 😃

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
szaszady
First Poster
Beállítások

Tisztelt Cég!

Samsung ue48h6400ak készülékem van. Tünde által leírt PIN visszaállítás nem sikerült. 😞

Mit kell még tudni a művelet elvégzéséhez?

Tisztelettel:

SZász Gábor

0 tetszik
szaszady
First Poster
Beállítások
Találtam, ez működött!!
How to reset your Samsung TV password lock pin?
1. Switch your TV onto standby
2. Press the below key sequence in quick succession: Mute - 8 - 2 - 4 - Power ...
Hátha másnak is kell.
Tisztelettel:
Szász Gábor
0 tetszik
Gyula1948
First Poster
Beállítások
Pin kód visszaállitása 0000 ra? Az itt leirtak a távvezérlóvel nem működik.

0 tetszik
MKitty
Pathfinder
Beállítások
Szia,

Meg tudnád adni a tévékészüléked modellkódját, hogy utánanézhessek a lehetőségeknek?
Várom válaszod.

üdv. Kitty
Klaudia82
First Poster
Beállítások

Szia! Nálam is ez a probléma ès nagyon idegesítő mert 17 re van beàllítva a korhatár! Mi nem állitottunk semmit. A 0000 nem jo! 
modellkod: UE55NU7442

köszi ha tudsz segíteni!

Klaudia

0 tetszik
MKitty
Pathfinder
Beállítások

Szia, 

amennyiben a feny leírt lépések segítségével a pin kód nem állt vissza alapértelmezettre, az ügyfélszolgálaton tudnak neked segíteni egy távkezelés keretén belül, az alábbi elérhetőségek egyikén: 

https://www.samsung.com/hu/support/#contact

üdv.

Kitty 

SzSz
Student
Beállítások

Nekem úgy működött, hogy a smart távvezérlőn ütöttem be a normál távvezérlőhöz adott utasításokat. QE55Q70RAT ... és végre sikerült az, amire a Samsung ügyfélszolgálat nem tudta a választ.

0 tetszik
SzSz
Student
Beállítások

Nekem úgy működött, hogy a smart távvezérlőn ütöttem be a normál távvezérlőhöz adott utasításokat. QE55Q70RAT ... és végre sikerült az, amire a Samsung ügyfélszolgálat nem tudta a választ.

0 tetszik