Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SAMSUNG UE43DU7172 magenta TV

(Téma vytvořeno: 25-02-2025 07:29 PM)
99 Zobrazení
Jerricho
First Poster
Možnosti

dobry den, chtel bych se zeptat zda nekdy na SAMSUNG UE43DU7172 pujde aplikace magenta tenkrat jsem ji koupil a bylo vsude napsane tv podporuje  aje predinstalovana, ke stazeni jde jen nemecka magenta tv ale ta mi je k nicemu dekuji.

0 Like
12 Odpovědi
PavelHD
Navigator
Možnosti
Na LG televizorech (model 2023 a 2018) bez problémů s Magenta TV.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
z minulého týždňa evidujem informáciu, že by táto aplikácia mala byť už dostupná pre zariadenia DU7172. Máte všetko aktualizované?
Jerricho
First Poster
Možnosti

ale ja se ptam na samsung. Lg tady nikdo neresil

0 Like
Jerricho
First Poster
Možnosti

dobry den v zalozce video a asi zabava tam je jen magenta tv 1gen de a tusim nova magenta tc ale take  de. TV ma firmware :

• Verze 1301.0

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Pre danú TV by to mal byť najaktuálnejší FW.

Skúste TV odpojiť od internetu, urobiť tzv. studený reštart (dlhé podržanie zapínacieho tlačítka) a po reštarte opätovne pripojiť k internetu. Následne znovu vyhľadať aplikáciu v "obchode aplikácii" 

PavelHD
Navigator
Možnosti
Dobrý den, číst ještě umím, chtěl jsem Vám pomoci sdělením, že u jiného výrobce je vše v cajku. Příště se na odpověď vys...
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Zdravim,myslite aplikaciu magio tv? Ja mam tv samsung 65cu7172 co je starsi model o rok a v pohode mi tam aplikacia magio tv ide,o aplikacii magenta tv som nepocul este
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, to zda nějaká aplikace půjde na konkrétní model televize je věc vydavatele / vývojáře aplikace, rozhodně ne výrobce televize. Výrobce při uvedení na trh zveřejní vývojářské specifikace, je jen na vývojářích zda je pro daný model vydají.

U tak marginální aplikace jakou je Magenta to bude vždy o tom, za jak dlouho ukončí podporu nějakých modelových řad a nebo zda jí vůbec bude daný model bude mít. A na rovinu, u těchto malých "TV firem" jakým je T-Mobile bude vždy snaha zákazníkům dotlačit na pronájem nějaký jejich box = další peníze.

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
Blaz67
Explorer
Možnosti
Teď mě začíná štvát, že jsem koupil Samsung a nezůstal u android TV. Oneplay údajně jen v tizen do roku 2022. Dělá si Samsung p.....?
0 Like