Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

SAMSUNG Q7FN PIXELHIBA.

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-01-2019 08:20 PM)
2165 Megtekintések
Selynelar
Journeyman
Beállítások

Jónapot kívánok. Van a fent említett televízióm.  A minap egy pixelhibát véltem felfedezni a tv bal sarkában. Szeretnék érdeklődni,hogy javítják e garanciálisan? Már írtam a következő probléma miatt is az ügyfélszolgálatuknak: a one connect box kattog/recseg. Kikapcsolt állapotban főleg. 3-4 óra után is. S van olyan mintha kikapcsolt állapotban is valami dolgozna benne. Erre azt a választ kaptam,hogy ez természetes mivel ahogy melegszik,hűl a készülék. 4órán keresztül? Sajnos több nyugtalanságot lelek a készülékben mint örömet :S Kérem segítségüket.

Tisztelettel,

Egy hű Samsung vásárló

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
BeataV
Voyager
Beállítások

Üdv,

Ennek a funkciónak igazából épp ez a lényege, villogtatja a háttérvilágítást így minimálisan élesebb lesz a kép. Használat során a LED-ek nem üzemelnek folyamatosan, emiatt a háttérvilágítás erőssége csökken és vibrálhat a kép, ez teljesen természetes.

A készüléket a szerviznek is lehetősége van kivizsgálni, azonban, ha csak a One Connect box esetén tapasztal rendellenes működést, akkor azt külön kivizsgálhatja a szervizt. Az említett pixelpontról pedig küldhet képet a honlapon keresztül, hogy technikusunk kivizsgálja az esetet.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

0 tetszik
7 Válaszok
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

Amennyiben a kijelzőn látható pixel pont a tolerálható tartományon belül van, akkor nem indokolt a szervizes beavatkozás.

Pixelpont esetén a panel mérete és a pixelek számának és elhelyezekédésénnek függvényében változhat az, hogy javítható-e garanciában a készülék. Ügyfélszolgálatunknak lehetősége van kivizsgálni az esetet, küldhetsz be képet a Samsung hivatalos weboldalán és technikusunk részére továbbítani fogják.

A One Connect Box pattogására vonatkozó kérdéssel kapcsolatban arról tudunk tájékoztatni, hogy a hő hatására valóban előfordulhat az, hogy a Box pattogó hangot ad ki. Ez normálisnak tekinthető, de amennyiben ezt rendellenes működésnek ítéled meg, akkor javasolt felkeresni egy közeli szervizpontot, hogy kivizsgálhassák a működést.

Közel eső szervizpontjaink elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.

0 tetszik
Selynelar
Journeyman
Beállítások

Értem. Köszönöm a válaszát. Még annyi kérdésem lenne,hogy ha bekapcsolom a led-es képtisztaságot az normális,hogy vibrál a kép? Lehetséges olyan,hogy elküldjem a televíziót bevizsgálásra?

Előre is köszönöm válaszát.

0 tetszik
Megoldás
BeataV
Voyager
Beállítások

Üdv,

Ennek a funkciónak igazából épp ez a lényege, villogtatja a háttérvilágítást így minimálisan élesebb lesz a kép. Használat során a LED-ek nem üzemelnek folyamatosan, emiatt a háttérvilágítás erőssége csökken és vibrálhat a kép, ez teljesen természetes.

A készüléket a szerviznek is lehetősége van kivizsgálni, azonban, ha csak a One Connect box esetén tapasztal rendellenes működést, akkor azt külön kivizsgálhatja a szervizt. Az említett pixelpontról pedig küldhet képet a honlapon keresztül, hogy technikusunk kivizsgálja az esetet.

0 tetszik
Selynelar
Journeyman
Beállítások

Köszönöm válaszát.

Gazdig
Apprentice
Beállítások

Szia!

Írtad, hogy kikapcsolt állapotban mintha valami dolgozna benne. Ezzel kapcsolatban jutottál valamire? Azért kérdezem, mert én is tapasztaltam ilyet.

0 tetszik
Selynelar
Journeyman
Beállítások

Hello,

Sajnos még mindig van a hiba. Nem hinném,hogy normális jelenség kellene,hogy legyen. Szóval hétfőn hívom a Samsung szervizet. Remélem,hamarosan lesz megoldás a problémára. 😞 Egyébként nálad első naptól kezdve produkálja a jelenséget a box vagy később jelentkezett?

0 tetszik
BeataV
Voyager
Beállítások

Szia,

Ebben az esetben kérlek, keresd fel Ügyfélszolgálatunkat, annak érdekében, hogy a szervizeléssel kapcsolatosan pontos információval szolgálhassunk.

Üdv,
B.

0 tetszik