dátum: 21-01-2019 08:20 PM
Jónapot kívánok. Van a fent említett televízióm. A minap egy pixelhibát véltem felfedezni a tv bal sarkában. Szeretnék érdeklődni,hogy javítják e garanciálisan? Már írtam a következő probléma miatt is az ügyfélszolgálatuknak: a one connect box kattog/recseg. Kikapcsolt állapotban főleg. 3-4 óra után is. S van olyan mintha kikapcsolt állapotban is valami dolgozna benne. Erre azt a választ kaptam,hogy ez természetes mivel ahogy melegszik,hűl a készülék. 4órán keresztül? Sajnos több nyugtalanságot lelek a készülékben mint örömet :S Kérem segítségüket.
Tisztelettel,
Egy hű Samsung vásárló
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 23-01-2019 05:16 PM
Szia,
Amennyiben a kijelzőn látható pixel pont a tolerálható tartományon belül van, akkor nem indokolt a szervizes beavatkozás.
Pixelpont esetén a panel mérete és a pixelek számának és elhelyezekédésénnek függvényében változhat az, hogy javítható-e garanciában a készülék. Ügyfélszolgálatunknak lehetősége van kivizsgálni az esetet, küldhetsz be képet a Samsung hivatalos weboldalán és technikusunk részére továbbítani fogják.
A One Connect Box pattogására vonatkozó kérdéssel kapcsolatban arról tudunk tájékoztatni, hogy a hő hatására valóban előfordulhat az, hogy a Box pattogó hangot ad ki. Ez normálisnak tekinthető, de amennyiben ezt rendellenes működésnek ítéled meg, akkor javasolt felkeresni egy közeli szervizpontot, hogy kivizsgálhassák a működést.
Közel eső szervizpontjaink elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.
dátum: 23-01-2019 05:23 PM
Értem. Köszönöm a válaszát. Még annyi kérdésem lenne,hogy ha bekapcsolom a led-es képtisztaságot az normális,hogy vibrál a kép? Lehetséges olyan,hogy elküldjem a televíziót bevizsgálásra?
Előre is köszönöm válaszát.
dátum: 28-01-2019 04:46 PM
Üdv,
Ennek a funkciónak igazából épp ez a lényege, villogtatja a háttérvilágítást így minimálisan élesebb lesz a kép. Használat során a LED-ek nem üzemelnek folyamatosan, emiatt a háttérvilágítás erőssége csökken és vibrálhat a kép, ez teljesen természetes.
A készüléket a szerviznek is lehetősége van kivizsgálni, azonban, ha csak a One Connect box esetén tapasztal rendellenes működést, akkor azt külön kivizsgálhatja a szervizt. Az említett pixelpontról pedig küldhet képet a honlapon keresztül, hogy technikusunk kivizsgálja az esetet.
dátum: 28-01-2019 06:09 PM
Köszönöm válaszát.
dátum: 10-02-2019 10:14 AM
Szia!
Írtad, hogy kikapcsolt állapotban mintha valami dolgozna benne. Ezzel kapcsolatban jutottál valamire? Azért kérdezem, mert én is tapasztaltam ilyet.
dátum: 10-02-2019 11:15 AM
Hello,
Sajnos még mindig van a hiba. Nem hinném,hogy normális jelenség kellene,hogy legyen. Szóval hétfőn hívom a Samsung szervizet. Remélem,hamarosan lesz megoldás a problémára. 😞 Egyébként nálad első naptól kezdve produkálja a jelenséget a box vagy később jelentkezett?
dátum: 12-02-2019 04:30 PM
Szia,
Ebben az esetben kérlek, keresd fel Ügyfélszolgálatunkat, annak érdekében, hogy a szervizeléssel kapcsolatosan pontos információval szolgálhassunk.
Üdv,
B.