Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Oled dorazil rozbitý. M Poslední zákazník

(Téma vytvořeno: 21-05-2024 07:55 PM)
263 Zobrazení
alikapws
First Poster
Možnosti

Ahoj všichni,

Byl zakoupen nový Samsung Oled QE65S90CAT.
Nevím, jak moc je to na obrázku vidět, ale obrazovka je rozbitá, otočená a pak začínají problémy se servisem a podporou. Nabízejí pouze opravu, nikoli výměnu a televizor jde do servisu.
Vrátí se za 20 dní beze změny, volám znovu a znovu říkají, že nový servis, protože oprava může být opravena. A že to není nic hrozného. (Tak proč neuspěli napoprvé)

Placenou TV 2000e mám 2 měsíce a nikdy jsem ji nezapnul a nemám nárok na výměnu ani vrácení peněz...

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @alikapws

Tohle záleží zásadně na postoji prodejce - například moji sestře dorazila TV poškozená kurýrní službou, hned urgovala a dostala nový kus. Pokud obchod uznal závadu, měl by jste dle mého mít právo na odstoupení od kupní smlouvy.  

fajn-Snek-podpis-B

danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,ak servis nerieši opravu danej tv a stále Vam ju dávajú späť bez opravy alebo daný obchod nechce vymeniť vadný kus,jediná možnosť im nadhodiť asi riešenie cez obchodnú inšpekciu.🤔
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Chýba zásadná informácia, a to, kde bol TV kupovaný. Pri doručení bol ochranný obal poškodený?

Nejako mi nesedí, že by sa takto zachoval oficiálny servis Samsungu 🤔

Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Tak to je pořádná drzost. Koupit za drahé prachy TV, dostat ji rozbitou a ještě pak skoro měsíc čekat, zda ji opraví a neopravili... abych pravdu řekl, po samsungu bych už takhle nešáhl. Je hodně dobrých alternativ a i lepších. Přeji štěstí s reklamací, snad už to dojde opravené
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@alikapws zdravím, problémy s vašou TV ma veľmi mrzia, čakáme na vašu reakciu, prosím dajte nám vedieť. 

V príspevku spomínate priloženú fotografiu - tá bohužiaľ nebola nahraná spolu s vašim príspevkom, neváhajte ju doplniť. Celú situáciu môžeme nechať preveriť zákazníckou linkou,  neváhajte mi do správy napísať vaše telefónne číslo, pozrieme sa na to 😉 Prajem pekný deň. 

0 Like