o 21-05-2024 07:55 PM
Ahoj všichni,
Byl zakoupen nový Samsung Oled QE65S90CAT.
Nevím, jak moc je to na obrázku vidět, ale obrazovka je rozbitá, otočená a pak začínají problémy se servisem a podporou. Nabízejí pouze opravu, nikoli výměnu a televizor jde do servisu.
Vrátí se za 20 dní beze změny, volám znovu a znovu říkají, že nový servis, protože oprava může být opravena. A že to není nic hrozného. (Tak proč neuspěli napoprvé)
Placenou TV 2000e mám 2 měsíce a nikdy jsem ji nezapnul a nemám nárok na výměnu ani vrácení peněz...
o 21-05-2024 08:19 PM
Dobrý den @alikapws
Tohle záleží zásadně na postoji prodejce - například moji sestře dorazila TV poškozená kurýrní službou, hned urgovala a dostala nový kus. Pokud obchod uznal závadu, měl by jste dle mého mít právo na odstoupení od kupní smlouvy.
o 21-05-2024 09:09 PM
o 22-05-2024 07:13 AM
Dobrý deň.
Chýba zásadná informácia, a to, kde bol TV kupovaný. Pri doručení bol ochranný obal poškodený?
Nejako mi nesedí, že by sa takto zachoval oficiálny servis Samsungu 🤔
o 22-05-2024 02:56 PM
o 24-05-2024 04:18 PM
@alikapws zdravím, problémy s vašou TV ma veľmi mrzia, čakáme na vašu reakciu, prosím dajte nám vedieť.
V príspevku spomínate priloženú fotografiu - tá bohužiaľ nebola nahraná spolu s vašim príspevkom, neváhajte ju doplniť. Celú situáciu môžeme nechať preveriť zákazníckou linkou, neváhajte mi do správy napísať vaše telefónne číslo, pozrieme sa na to 😉 Prajem pekný deň.