Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung led tv képhiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-07-2018 07:18 AM)
54880 Megtekintések
Szilveszter
First Poster
Beállítások

Sziasztok 

A segitségeteket szeretném kérni mi lehet a probléma van egy 2 éves VE43J5500 led tv és egyik pilanatrol a másikra visszintesen megjelet egy csik és allata homályos a kép néha ha erosebb fény jelenik meg függőleges színes csíkok jelenek meg .

Köszönöm a választ 

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

szerintem ilyen kérdéssel inkább egy szakszervizhez fordulj.
Ők tudnak pontos árajánlatot adni a javításra.
Ennek alapján már el tudod dönteni, hogy számodra megéri-e javíttatni.

Amit mérlegelnék a helyedben hogy most már az 55"-os készülékek elég jó árban vannak.
(Ha esetleg váltani szeretnél egy nagyobb kijelzőre, a javítás helyett)

0 tetszik
Snow222
Student
Beállítások
köszi
daveskate
First Poster
Beállítások

Üdv, 2 hónapja vásárolt Samsung The Frame 2019 55” Oled tv-n az egyik sarkában és a keret mentén itt ott beszűrődő háttérvilágítás látható. Néha a legalsó pixelsoron megjelenő zöld csík is látható. Kérdésem az lenne hogy az ilyen hibát tudják javítani vagy milyen lehetőség van a televízió cserére. Köszönöm

0B8E811E-B7DD-4181-A228-98B14CECD404.jpeg

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@daveskate 

Szia

Érdemes lenne felhívni ingyenesen hívható ügyfélszolgálatunkat, vagy a hozzád legközelebbi márkaszervizet.

Kapcsolat 

Szervíz kereső 

0 tetszik
Kata437
First Poster
Beállítások
Samsung smart tv-n nincs kép csak hang. Mi lehet a probléma
0 tetszik
zozika
First Poster
Beállítások
Tiszteletem
Vettem egy kb 6hónapos
Samsung qled q60a tipusus tv-t..
Ami.menet kozbe tokeletes..azomban megfigyeltem ha pl hdm re valtik vagy bár milyen olyan csatornára ahol csak fekete ill sotet a kijelzö...ugy vilagos foltokat látok a kijelzön..
Kepzeljünk el egy tök sötét fekete kijelzöt..ahol atüt nagyon halványan 4-5-6 világos halovány folt..
A tv magába funkcionál..csak ez ami úgy kiváncsivá tett..
Köszönöm
Üdv
Zoli
0 tetszik
Members_vGzbrfF
First Poster
Beállítások

ÜDV! Megoldódott a próbléma esetleg javították? Vadonat új tv nél ugyan ezzel küzdök és rohadtul zavar (sztem ugyanez a típus) Samsun "lepattintott" hogy ilyen a LED technológia... 

0 tetszik
Sanyi74
First Poster
Beállítások
Tiszteletem!
FEKETE ÁRNYALATÚ FÜGGŐLEGES CSIK JELENT MEG A KÉSZÜKÉN!LEHET VAJON JAVITANI?1691292708811_1691292708798_0.jpg
0 tetszik
Gobé
First Poster
Beállítások
Mi lehet a gond? Fél képernyő nagyon sötét és piros színben megy átt Samsung UE60 H7000 SL
0 tetszik
laci23
First Poster
Beállítások
Vettem 3 éve egy samsung q led tv --t 198 ezer. Pár napja vízszintes csíkok 8- 11 . Utána bekapcsoláskor csak hang majd semmi utána hang 10× majd kép . Ez 5 percig tartott. Pár nap múlva semmi sem történt bekapcsolás után. Hívtam egy szervízt , elmonndták, hogy egy olyan alkatrész van benne amit Vietnamból kap a gyár. Ez ennyit bír. A Samsungnak vissza kellett volna hívni ezeket a termékeket, de finomam kifejezve sz.... rá.
A javítás 100- 110 ezer. Írnék a gxárnak de ki tudja érdekli e őket a profiton kívül más!!
0 tetszik