Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné zapínání/vypínání TV

(Téma vytvořeno: 16-04-2021 10:55 AM)
25919 Zobrazení
irzi
First Poster
Možnosti

Máme televizor Samsung, model UE40F6670SBXXH. Najednou z ničeho nic, se televizor začal sám zapínat a vypínat. Aktualizace je v pořádku. Na obrazovce se objevuje hláška "Není připojen žádný kabel HDMI4/DVI."

0 Like
17 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

A zkousel jste vypnout jak jsem radil HI-CEC v televizi?

Kazdopadne to vypada zvlastne. A nejspise budete muset televizi reklamovat. Mozna jde jen o nejakou chybu v systemu.. Tak ci tak. Tv by se takto chovat nemela. Doporucim vam kontaktovat zakaznickou linku a objednat si technika, ktery zvladne odborne celou vec posoudit.

0 Like
pauvelh
First Poster
Možnosti

Přišli jste už na problém nebo ne? 
Mám úplně stejný problém po vypnutí televize se za pár minut televize zapne.

Nemám k televizi připojený přes kabel žádný jiný přístroj.

0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
U nás se to vyřešilo tím, že místo modemu od UPC jsme dali do televize modul (myslím že se to jmenuje CI modul nebo jak). Už rok se to nevrátilo...tak snad ok
0 Like
TOB_Pb
Apprentice
Možnosti

Měl jsem podobný problém. V lednu 2021 jsem koupil TV QE85Q60T Série Q60T. Asi půl roku šla normálně, potom začala vypínat cca po 4 hodinách. Poté se interval zkrátil skoro na hodinu. Reklamoval jsem to celkem 3x. Měnili mi základní desku, zdrojovou desku a znovu základní desku. Zkoušeli jsme tovární nastavení, odpojení všech přístrojů přes HDMI a nic...  nakonec vrátili peníze.  Dnes mám druhý den novou TV  85´´Crystal UHD. A od rána mi opět 2x vypnula. Mám k ní zapojený Xbox (ten je celou dobu ale vypnutý) a potom NB (který nikdy nevypínám, tedy je trv‌ale zapnutý). V TV mám kartu na satelit SKYLINK.  Zkusil jsem nyní vypnout to HI-CEC...tak jsem zvědavý... Už jsem z toho vážně nešťastný... Člověk si koupí takhle drahou TV a ona takhle blbne   

😡A to ani nekomentuji, jak jsem musel více než 3 týdny čekat, až mi přijde chybějící správná nožička ... 😠

0 Like
TOB_Pb
Apprentice
Možnosti
Dobrý den,chtěl bych Vás poprosit, zda byste mi nějak nemohl poradit, pomoci, viz.níže...
Všiml jsem si, že jste tady celkem hodně aktivní... 😉

Members_X7WQlis_0-1642363328089.jpeg

TV

Měl jsem podobný problém. V lednu 2021 jsem koupil TV QE85Q60T Série Q60T. Asi půl roku šla normálně, potom začala vypínat cca po 4 hodinách. Poté se interval zkrátil skoro na hodinu. Reklamoval jsem to celkem 3x. Měnili mi základní desku, zdrojovou desku a znovu základní desku. Zkoušeli jsme tovární nastavení, odpojení všech přístrojů přes HDMI a nic...  nakonec vrátili peníze.  Dnes mám druhý den novou TV  85´´Crystal UHD. A od rána mi opět 2x vypnula. Mám k ní zapojený Xbox (ten je celou dobu ale vypnutý) a potom NB (který nikdy nevypínám, tedy je trv‌ale zapnutý). V TV mám kartu na satelit SKYLINK.  Zkusil jsem nyní vypnout to HI-CEC...tak jsem zvědavý... Už jsem z toho vážně nešťastný... Člověk si koupí takhle drahou TV a ona takhle blbne   

0 Like
Members_7BstB1M
First Poster
Možnosti

Mně TV zapíná propojení se Smart Things. V TV to jde vypnout v Nastavení, Obecné, Síť, Nastavení pro pokročilé a vypnout "Zapnout pomocí mobilního zařízení"

Bohužel tím přijdete o možnost ovládání TV na dálku, ale tohle jediné mi zabránilo automatickému zapínání TV. 

0 Like
pauvelh
First Poster
Možnosti

Přesně toto jsem udělal i já. 

Vše jsem zakázal a aplikaci v telefonu odinstaloval a pomohlo to. 

0 Like
JardaSandera
First Poster
Možnosti

U mé TV to začalo dělat taky. Vyřešil někdo tento problém? Nebo spíše definoval technik/servisák co bylo příčínou a jak dál postupovat? Já jestli mám kupovat novou a nebo opravit. Děkuji.

0 Like