o 16-04-2021 10:55 AM
Máme televizor Samsung, model UE40F6670SBXXH. Najednou z ničeho nic, se televizor začal sám zapínat a vypínat. Aktualizace je v pořádku. Na obrazovce se objevuje hláška "Není připojen žádný kabel HDMI4/DVI."
o 27-04-2021 12:17 AM
A zkousel jste vypnout jak jsem radil HI-CEC v televizi?
Kazdopadne to vypada zvlastne. A nejspise budete muset televizi reklamovat. Mozna jde jen o nejakou chybu v systemu.. Tak ci tak. Tv by se takto chovat nemela. Doporucim vam kontaktovat zakaznickou linku a objednat si technika, ktery zvladne odborne celou vec posoudit.
o 12-12-2021 09:24 AM
Přišli jste už na problém nebo ne?
Mám úplně stejný problém po vypnutí televize se za pár minut televize zapne.
Nemám k televizi připojený přes kabel žádný jiný přístroj.
o 12-12-2021 03:39 PM
o 21-12-2021 01:06 PM
Měl jsem podobný problém. V lednu 2021 jsem koupil TV QE85Q60T Série Q60T. Asi půl roku šla normálně, potom začala vypínat cca po 4 hodinách. Poté se interval zkrátil skoro na hodinu. Reklamoval jsem to celkem 3x. Měnili mi základní desku, zdrojovou desku a znovu základní desku. Zkoušeli jsme tovární nastavení, odpojení všech přístrojů přes HDMI a nic... nakonec vrátili peníze. Dnes mám druhý den novou TV 85´´Crystal UHD. A od rána mi opět 2x vypnula. Mám k ní zapojený Xbox (ten je celou dobu ale vypnutý) a potom NB (který nikdy nevypínám, tedy je trvale zapnutý). V TV mám kartu na satelit SKYLINK. Zkusil jsem nyní vypnout to HI-CEC...tak jsem zvědavý... Už jsem z toho vážně nešťastný... Člověk si koupí takhle drahou TV a ona takhle blbne
😡A to ani nekomentuji, jak jsem musel více než 3 týdny čekat, až mi přijde chybějící správná nožička ... 😠
o 16-01-2022 09:05 PM
před 4 týdny
TVMěl jsem podobný problém. V lednu 2021 jsem koupil TV QE85Q60T Série Q60T. Asi půl roku šla normálně, potom začala vypínat cca po 4 hodinách. Poté se interval zkrátil skoro na hodinu. Reklamoval jsem to celkem 3x. Měnili mi základní desku, zdrojovou desku a znovu základní desku. Zkoušeli jsme tovární nastavení, odpojení všech přístrojů přes HDMI a nic... nakonec vrátili peníze. Dnes mám druhý den novou TV 85´´Crystal UHD. A od rána mi opět 2x vypnula. Mám k ní zapojený Xbox (ten je celou dobu ale vypnutý) a potom NB (který nikdy nevypínám, tedy je trvale zapnutý). V TV mám kartu na satelit SKYLINK. Zkusil jsem nyní vypnout to HI-CEC...tak jsem zvědavý... Už jsem z toho vážně nešťastný... Člověk si koupí takhle drahou TV a ona takhle blbne
o 02-02-2022 07:10 PM
Mně TV zapíná propojení se Smart Things. V TV to jde vypnout v Nastavení, Obecné, Síť, Nastavení pro pokročilé a vypnout "Zapnout pomocí mobilního zařízení"
Bohužel tím přijdete o možnost ovládání TV na dálku, ale tohle jediné mi zabránilo automatickému zapínání TV.
o 05-02-2022 10:48 AM
Přesně toto jsem udělal i já.
Vše jsem zakázal a aplikaci v telefonu odinstaloval a pomohlo to.
o 19-02-2022 11:29 AM
U mé TV to začalo dělat taky. Vyřešil někdo tento problém? Nebo spíše definoval technik/servisák co bylo příčínou a jak dál postupovat? Já jestli mám kupovat novou a nebo opravit. Děkuji.