Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

QE55Q67T jaký soundbar

(Téma vytvořeno: 28-04-2021 06:48 PM)
259 Zobrazení
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Chlapi potřebuji radu.  K této tv sháním soundbar který půjde ovládat televizi,  jde mi hlavně o automatické vypnutí a zapnutí sounbaru.  Stačí mi nižší ráda naka levnější . Teď používám hw k335 a ten bohužel stouto televizí nak nespolupracuje. Všem velice děkuji 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
7 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

ve vasem pripade doporucim tento

https://m.alza.cz/samsung-hw-t420-en-d5813386.htm?o=1

Samotnou funkci ovladani jednim ovladacem uvadi i jako prednost ve specifikacich u produktu.

S pozdravem

SobicekCze

Paklize Vam moje odpoved pomuze, budu rad kdyz ji oznacite jako reseni.

ds.png

0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti
Opravdu bude Bluetooth fungovat? Nechci to připojovat optikou. Problém Mám aktuálně s vypnutím. Vypnu tv a soundbar se po chvíli zase zapne
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Ano, bluetooth spojeni dle vseho bude stacit. 

Vase TV bluetooth ma, proto by to nemel byt problem.

A pokud popisek produktu mluvi za sebe:

ovladani jednim ovladacem je jednou z funkci.

Paklize, by jste mel vice odbornejsich dotazu, nebo si nevedel rady. Muzete vyuzit i proskolene samsung podpory

www.samsung.com/cz/support/contact

0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti
Velice děkuji. Dnes jsem to konečně vyřešil na Samsung podpoře. Problém byl celou dobu v televizi, přes vzdálený přístup šli do servisního menu a tam museli něco deaktivovat a ejhle soundbar funguje jak má.
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Tak to jsme moc radi, ze jste problem doresil.

Mejte se krasne 😇👋

0 Like
QLED3
Explorer
Možnosti

Je sice pravda, že Vám pomůžou na podpoře, ale je to celé komplikované a nevím proč to není technicky vyřešeno jednodušeji - že musíte hledat podporu - připojit soundbar = hledejte podporu!! Pořídil jsem Sansung Qled QE43Q60R ale jsem zklamán čím více vidéí TV přijímačů jiných značek, přičemž cena nebyla malá. Jiné TV i s menší cenou mají i kvalitnější obraz i třeba možnost nastavení hodin na obrazovce. Velké zklamání a již bych do Samsungu nešel.

0 Like
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Tak jsem nakonec koupil Soundbar Q série HW-Q60T a zatím plná spokojenost.  Ještě tedy trošku si pohrát snastavenim zvuku a bude to paráda.  

Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like