Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pruh na televizi

(Téma vytvořeno: 02-03-2024 08:59 PM)
866 Zobrazení
idacerna11
Apprentice
Možnosti

image.jpg

Dobry den, u TV Samsung QE55Q60B se nam objevil tento pruh, mechanickeho poskozeni si nejsem vedoma. Nevite co se mohlo stat?TV je jeste v zaruce, myslite ze nam to servis uzna a kdyby ne, slo by to nejak opravit aby se to vyplatilo? TV stala pred rokem 12 tisic

Dekuji za radu

0 Like
5 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @idacerna11
tohle je určitě na reklamaci (nejspíš vadný panel), každopádně, ať je to jakákoliv závada, tak s tím doma nic neuděláte. Pokud servisní technik nerozpozná mechanické poškození, nevidím důvod, proč by reklamaci neuznali.
Oprava se s největší pravděpodobností nevyplatí.

https://www.samsung.com/cz/support/seznam-autorizovanych-servisnich-stredisek-samsung/

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, dle Vašeho snímku (pokud není ilustrační) je při zběžném prozkoumání viditelný zjevný "průstřel" nebo bod kde došlo k úderu ostrým předmětem. Na YT je mnoho videí kde vidíte čím a jak snadno lze TV rozbít. Reklamaci samozřejmě můžete zkusit, max. vám ji neuznají. Opravy tohoto druhu nejsou rentabilní.1709455722777.jpg
IT technik
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Vadný panel?1709455944614.jpg
IT technik
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak odepisoval jsem přes aplikaci a neměl jsem důvod to zvětšovat, snažíme se mít nějakou důvěru k tázajícímu, pokud je TV mechanicky poškozena, zákazník má při reklamaci smůlu.

0 Like
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Nic ve zlém madam,ale takto vypadala moje televize, když mi do ní "omylem" letěl ovladač od playstationu