o 20-12-2023 05:51 PM
Dobrý den,
mám tv QE43Q60R a rád bych k nim sluchátka. Pořídil jsem Soundeus Fidelity A50 2 se kterými se tv odmítala spárovat. Tak jsem pořídil Sennheiser HD 350BT a to samé, tv je vidí, ale nespáruje se. Jaká tedy sluchátka (přes hlavu) k rozmazlenému Samsungu? Mám Intezze Evo a ta spárovat jdou.
o 21-12-2023 11:28 AM
Dobrý den, možná nejprve zkuste zresetovat TV tak, že ji na 30 minut úplně odpojíte od sítě - všechny kabely - a pak to zkuste znovu. Ještě pak ověřte, jestli postupujete správně v procesu párování. Některá sluchátka se musí k např. druhému zařízení párovat komplikovaněji, u mých Sony třeba přes aplikaci v mobilu. Vzhledem k tomu, že Intezze Evo spárovat jdou, nemusí být problém v TV, ale prostě máte smůlu na výběr sluchátek.
Ideální by samozřejmě byl některý z modelů Galaxy Buds ale ty nejsou náhlavní...
o 21-12-2023 07:45 PM
Dobrý den, TV odpojit jsem zkoušel, než jsem psal. Vzhledem k tomu, že sluchátka jdou spárovat úplně se vším co mám k dispozici (USB dongly na dvou PC, notebooky, několik mobilních telefonů různých začek, tablety, jiné tv) tak si myslím, že implementaci Bluetooth nezvládl Samsung. Nově jsem k tv zkoušel zkoušel připojit JBL Charge, ten jde, ale noname bluetooth reproduktor P.R.C. také ne. Už jsem to vzdal. Nemám neomezený rozpočet a nechci otravovat prodejce neustálým zkoušením a vracením sluchátek. Jen by mne zajímalo, s čím to testovali u Samsungu. Poučením je, že "značkové" produkty nikdy více. Z podpory jsem žádnou kloudnou myšlenku taky nevymámil, jen info, že nemohou testovat se všemi sluchátky. To by i b****o napadlo. S jakými testovali už nenapsal.
o 21-12-2023 09:21 PM
o 21-12-2023 09:25 PM
o 21-12-2023 11:16 PM
Ne, nepovedlo se. Asi jsem označil omylem. Stále by mne zajímalo, s jakými náhlavními sluchátky do 2tis. by mohla televize fungovat. Špunty mi vadí a navíc, Buds jsou zbytečně drahá na sledování většinou DVBT2. Nikdo asi sluchátka k televizi nepoužívá.
o 21-12-2023 11:20 PM
Na stránce podpory, kde je odpověď, jak párovat sluchátka, je ve videu pán a drží v ruce sluchátka přes hlavu. Zajímalo by mne, co je to za model.
o 13-01-2024 11:25 AM
o 10-09-2024 10:43 PM
Dobrý den, mám stejný problém. Můžu se zeptat díky jaké aplikaci jste spároval sluchátka Sony s televizí Samsung? Přes, Headphones, mi to nejde neboť netuším, kde bych našel nějaké menu pro připojení