Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pripojeni k FTP na webhostingu

(Téma vytvořeno: 05-12-2021 09:16 PM)
849 Zobrazení
desiRable
First Poster
Možnosti

Dobry den, jak se mam prosim pripojit na FTP, ktere bezi na mem webhostingu u Wedosu. Mam tam zazalohovane rodinne videa a rad bych si je na dalku poustel na sve Samsung TV (model 2020). Neboli chci streamovat na Samsung TV videa, ktera jsou umistena na internetu, na mem webhostingu. Tudiz asi bude nejlepsi pripojit se pres FTP. Zobrazi se mi struktura FTP adresare a jen si budu vybirat, jake video si chci pustit.

Dekuji.

0 Like
11 Odpovědi
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
K připojení doporučuji používat specializované programy, připojit se na FTP je však možné i pomocí standardního webového prohlížeče. Do adresního řádku stačí zadat adresu ve tvaru ftp://uživatel@hostitel . Prohlížeč pak vyzve uživatele k zadání přístupového hesla.
0 Like
desiRable
First Poster
Možnosti

Dekuji za rychlou odpoved. Prave ten "specializovany program" by mi vyhovoval asi vice, muzete nejaky doporucit. Bavime se zde o nejake aplikaci pro Smasung TV, chapu-li spravne?

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Zadejte do prohlížeče v TV https://webftp.cesky-hosting.cz
0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý večer, pokud byste si je chtěl pouštět přes web, tak mi nejkomfortnější přijde si to v tv přidat do Remote Access.SmartSelect_20211205-221546_YouTube_11586_1638738946.jpgSmartSelect_20211205-221524_YouTube_11585_1638738924.jpg
0 Like
desiRable
First Poster
Možnosti

Skvělé, moc všeem děkuji za rychlé rady. Postupně vyzkouším. Ještě jedno všem moc díky!

0 Like
DunoCZ
First Poster
Možnosti
Zálohování rodinných dat na webhostingu si říká o nakopnutí, navíc tuna hostingů zakazuje si dávat na určité předplatné hostování cloudů atd.
0 Like
CZIvo
Pioneer
Možnosti
Jednoznacne nejlepsi ftp klient pro android poskytuje x-plore, je to sice placena aplikace, ale umoznuje i sdileni slozek mezi zarizenimi - napr. V telefonu nasdilite slozku download, pripojite se na stejnou wifi jako tv, v tv zadate do prohlizece adresu, kterou vam telefon zobrazuje a muzete stahovat nebo streamovat obsah. Pouzivam na foldu2 a na android tv od Thomsonu
0 Like
desiRable
First Poster
Možnosti

Dobrý den, máte pravdu, již jsem to zjišťoval u poskytovatele. Asi bude pro mě nejlepší NAS server s přístupem z venku.

0 Like
desiRable
First Poster
Možnosti

Aha, super, taky možnost jako řešení. Každopádně těch dat budou řádově GB, tudíž v mém případě asi nevhodné. Ale díky za radu. To jsem ani netušil že to takto funguje.

0 Like