Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Opozdene informace o programu

(Téma vytvořeno: 22-05-2020 10:33 PM)
1091 Zobrazení

Tento problém mám také

Karlos07
Apprentice
Možnosti

Zdravim.Mam Samsung UE43TU7072 a televizi od O2 vysilanou pres aplikaci.Televizi mam propojenou kabelem.Internet taky od O2 100 Mb/s.Jde mi o to,ze kdyz pustim O2 tv a treba o pulnoci ji vypnu a rano v sedm zase pustim,tak se mi v aplikaci zobrazuje cas i informace o prave vysilanem poradu,ale z te pulnoci,ikdyz samotny porad je aktualni na ten cas,akorad informace o vysilanem poradu jsou z pulnoci a ne ze sedme hodiny ranni....musim vynout router tak na pet minut a az potom se informace i cas srovnaji na prave vysilany porad...Nedela to ale jen O2 tv,dela to treba i Skylink,tak nevim,jestli je problem v televizi,jestli tam je nejaky nastaveni,ktery mi unika,nebo je problem v O2...Moc dekuji,za pripadne rady,nebo postrehy.

0 Like
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký dem @Karlos07 

Děkujeme za Váš dotaz. Podle toho jak problém popisujete, tak to vypadá, jakoby se TV při večerním ukončení sledování nevypnula, ale pouze přešla do režimu spánku. Aplikaci O2 TV večer ukončujete, nebo jen TV vypnete tlačítkem ? Možná bych se zkusil plodívat v nastavení, a zkusil vypnout pohotovostní režim a zapíná TV ze SMART zařízení.

fajnsnek2
Karlos07
Apprentice
Možnosti

Dobry den.Dekuji za reakci.Televizi ikdyz vypnu,nebo nacasuji vypnuti,deje se to same.Pomuze odpojeni routeru od site cca na tri minuty a cas se srovna.

0 Like
Karlos07
Apprentice
Možnosti

Kde prosim najdu nastaveni,aby se tv vypnula,nebo presla jen do rezimu spanku?Dekuji za odoved.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Karlos07  Teď nemám žádnou TV po ruce. Zjistím to, a napíši Vám. Děkuji za trpělivost

fajnsnek2
0 Like
Karlos07
Apprentice
Možnosti

Děkuji moc.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Karlos07 

Takže je nutné vypnout v Nastavení -> Obecné -> Síť -> Nastavení pro pokročilé-> Zapnout pomocí mobilních zařízení a Nastavení -> Obecné -> Síť -> Nastavení pro pokročilé-> IP dálkové ovládání.  

Dále zkontrolujte zda je deaktivována funkce Nastavení -> Obecné -> Inteligentní funkce -> Automaticky spustit poslední aplikaci

fajnsnek2
Karlos07
Apprentice
Možnosti

Dobrý den.Tak toto řešení nepomohlo,pořád se zobrazují opozděné informace,ikdyž jsem vše povypínal,kromě Nastavení -> Obecné -> Síť -> Nastavení pro pokročilé-> IP dálkové ovládání.  

Tuto položku mi televize nanabízí...😒Vše jsem povypínal,vypnul televizi a zapl jsem ji cca za 40 minut.informace jsou opožděny cca o 30 minut.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Karlos07 

Ještě Vám můžu doporučit reinstalaci aplikace O2 TV a reset Smart Hubu. Pokud by to nepomohlo, můžete zkusit kontaktovat kolegy na infolince na telefonu 800 726 786. Kolegové mají mimo jiné možnost se na Vaši TV vzdáleně připojit a zkontrolovat s Vámi nastavení a pokusit se problém odstranit.

Děkujeme za zpětnou vazbu o řešení problému. 

fajnsnek2
Karlos07
Apprentice
Možnosti

Moc děkuji za snahu.Zkusím jestě to a kdyžtak budu kontaktovat podporu.Přeji hezký den.