Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Nem elérhető az HBO Max

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-04-2022 07:35 PM)
17164 Megtekintések
Bukoeni
Student
Beállítások

Sziasztok!

Az alábbi problémám van: 

Elofizettem az HBO Maxra, viszont a samsung TV-n nem található az appok között, így letölteni sem tudom.

A TV-t 2 éve, 2020-ban vettük, a modell száma : ue55ru7179uxzg.

A gyártási évet sehol nem találom.

Tudna valaki segíteni, mi lehet a probléma?

Köszönöm!

Enikő

10 Válaszok
polonic
Pioneer
Beállítások
Szia!
Ez azt hiszem, hogy 2019-es modell. Az hbo max pedig a 2016-os modellektől kezdve elérhető. Szóval ez pipa.
Az alkalmazások menüpontban nem találod az hbo max appot?
Ha nincs itt az app, lehet ez a konkrét modell nem támogatott, hiába 2019-es.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Furcsállnám, ha egy 2019es modell nem támogatná, de persze anomáliák is lehetnek. Nekem lassan 10 éves lesz a Samsung TV-m és megtaláltam rajta a HBO Maxot 😅
0 tetszik
polonic
Pioneer
Beállítások
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Érdemes lenne egy Smart Hub visszaállítást és gyári visszaállítást elvégezni a televízión, amennyiben pedig semelyik sem vezet megoldásra, felkeresni a HBO ügyfélszolgálatát a problémával kapcsolatban.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Igen, ezt én is néztem, de már nem vagyok biztos ezekben sem. Próbáltam utána nézni, hogy az enyém mikori megjelenésű, de nem találok pontosat róla, csak egy 2016-os e-manualt, de meg mernék rá esküdni, hogy már gimi végén azon nyomtam az xboxot.😅
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ha van terméktámogatási lapja a készüléknek, általában a legkorábban feltöltött dokumentum határozza meg a kiadási évet. (Illetve van még a típus nevéből való kiolvasás.) De ha esetleg kapok egy pontos modellkódot, utána tudok nézni az igazságnak. 😃

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
UE40K5500AWXXH
Az első, amit láttam 2016.06, szóval úgy tűnik megcsal rendesen a memóriám 😅
Bukoeni
Student
Beállítások

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Érdekes, hogy a TV böngészőjében megnyitva bejelentkezés után kiírja, hogy az adott böngésző például nem támogatott. Frissítést pedig nem találtam rá..

Megpróbálom a gyári beállítások visszaállítását, ha az sem akkor .. így jártunk. :smiling-face:

Gujdo
Explorer
Beállítások
Ajánlom a xiaomi sticket menni fog az hbo max is. Sőt, youtube netflix stb is gyorsabbak lesznek. Nekem is van samsung tv, fhd 50 colos 2017-ben vettem. Csak az hbo miatt, tévét nyilván nem cserélek
Gujdo
0 tetszik