o 20-01-2023 06:04 PM
Nejde spustit Eurosport (Samsung QE43Q60R)
Stránka Eurosportu se načte ale po kliknutí na ikonu vybraného sportu se načte pouze reklamní proužek a dál nic, jako by to zamrzlo.
Připojení je v pořádku, Youtube funguje a na notebooku vše běží jak má být. Nemáte nějaké doporučení či poznatek?
Děkuji.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 20-01-2023 09:04 PM
Dobrý večer @QLED3
S pouštěním videí přes webový prohlížeč na TV je všeobecně problém, záleží v jakém formátu webový přehrávač je, a zda je dobře optimalizovaný. Nejlepší řešení je používat aplikaci daného vysílání pokud je k dispozici. Jediné co mě napadá je vyzkoušet zda je k dispozici další prohlížeč, zda by to nefungovalo v něm.
o 20-01-2023 09:04 PM
Dobrý večer @QLED3
S pouštěním videí přes webový prohlížeč na TV je všeobecně problém, záleží v jakém formátu webový přehrávač je, a zda je dobře optimalizovaný. Nejlepší řešení je používat aplikaci daného vysílání pokud je k dispozici. Jediné co mě napadá je vyzkoušet zda je k dispozici další prohlížeč, zda by to nefungovalo v něm.
o 21-01-2023 04:27 PM
Vysílání Eurosportu fungovalo celý loňský rok, až teď v lednu jsem si tohoto neduhu všimnul. V adresním řádku prohlížeče (ve kterém dříve vše běželo) je adresa v pořádku (podle zjištění z notebooku). Přenastavil jsem do továrního nastavení a nic, jiný prohlížeč instalovat nejde (v TV je Samsung Amart TV¨. Připojil jsem druhý televizor (Toshiba) a to samé, Youtube funguje ale Eurosport také nejde - prakticky se opakuje situace ze Sasmsungu. Jediný mezičlánek „router“ vykazuje 86 Mb/s. Tak nevím. Děkuji za informace.
21-01-2023 05:14 PM - upraveno 21-01-2023 05:15 PM
Hezký večer @QLED3
Já mám televizi jiné značky (Sony) a tam je tato situace prakticky od začátků, videa jdou snad jen YouTube a Stream. Cz jinak to většinou skončí chybou - a to má Sony OS Android a prohlížeč jádro z Chrome...
Co se týká Vaše případu - pokud by bylo routerem, můžete zkusit udělat WiFi hostpot přes Váš mobil a pak zkusit stránky Eurosportu, pokud to nebude fungovat ani takto, tak Eurosport něco změnil v aktivním prvku přehrávače, a vestavěný prohlížeč v TV už si s tím bohužel neporadí...
Pak už je asi jen cesta propijit notebook s TV přes HDMI a pouštět si Eurospot takto.
o 21-01-2023 05:19 PM
Děkuji, něco na Vašich radách bude, beru vše v potaz. Ještě že cyklistická sezona nezačala, snad to do té doby vyřeším, dík.
o 22-01-2023 05:28 PM
Mám podezření, že prohlížeč TizenBrowser v Samsungu, mi nedokáže zprovoznit koncovkou >video.shtml<, pakliže načtení stránek bez této koncovky v řádku jinak funguje.