Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunguje červený tlačítko

(Téma vytvořeno: 30-06-2021 10:59 AM)
20150 Zobrazení
LuckyBoy2021
Apprentice
Možnosti

Zdravím vás,

už nevím co dělat. Asi týden už nám u televize nefunguje červený tlačítko. Vypnutí nepomáhá a resetovat to nechci a znova celé nastavovat. Jinak internet a aplikaci jdou v pohodě. Neví někdo co s tím? 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

podobnou vec u sve TV sem tam resim treba jednou za 3-6mesicu.

Vse funguje, ale cervene tlacitko absolutne bez reakce.

uz jsem to tu psal vicekrat. Smart tv kvuli chytrym funkcim a rychlemu spusteni zustavaji permanentne zapnute nebo v rezimu spanku i pri vypnuti skrze ovladac. 

Paklize se v tv ukaze nejaka chyba, vypnutim na ovladaci se nevyresetuje a je potreba TV odpojit kompletne od elektriny. 

To u me platilo i v pripade cerveneho tlacitka. Zkuste a dejte vedet.

SobicekCze

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

podobnou vec u sve TV sem tam resim treba jednou za 3-6mesicu.

Vse funguje, ale cervene tlacitko absolutne bez reakce.

uz jsem to tu psal vicekrat. Smart tv kvuli chytrym funkcim a rychlemu spusteni zustavaji permanentne zapnute nebo v rezimu spanku i pri vypnuti skrze ovladac. 

Paklize se v tv ukaze nejaka chyba, vypnutim na ovladaci se nevyresetuje a je potreba TV odpojit kompletne od elektriny. 

To u me platilo i v pripade cerveneho tlacitka. Zkuste a dejte vedet.

SobicekCze

LuckyBoy2021
Apprentice
Možnosti

To nás nenapadlo, jelikož máme televizi pověšenou na zdi. Jdu to zkusit a dám vědět. 

0 Like
LuckyBoy2021
Apprentice
Možnosti

Hotovo, chytlo se to hned na první dobrou. Jste nás zachránil. To by nás nenapadlo. Moc díky

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Rado se stalo. Jestli vam moje rada pomohla. Budz rad kdyz ji oznacite jako reseni. At slouzi. 

SobicekCze

0 Like
vrabi
Student
Možnosti

vyzkoušel jsem už reset wifi, reset celé tv, vypnutí na 5 minut od elektřiny, jinou wifi síť (ačkoliv internet funguje na všech zkoušených sítích), ale stále červené tlačítko nefunguje:(

0 Like
Emmet_B
Pioneer
Možnosti

V lepším případě nemáte jen aktivovanou aplikaci, v horším nemáte vysílání, co podporuje HbbTV.

Jak přijímate TV signál?
Jaký máte model TV?

0 Like
vrabi
Student
Možnosti

Před cca 2-3mesici to přestalo najednou fungovat. TV mám cca 3 roky.

Model: ue49k5572 viz údaje níže 

16487461924832494887338550543077.jpg

0 Like
Emmet_B
Pioneer
Možnosti

Odpojte TV na pár minut z elektřiny, ale spíše bude potřeba znovu aktivovat aplikaci, aby se ukázalo červené tlačítko.
https://www.samsung.com/cz/smarttv/navody/jak-aktivovat-hbbtv/

vrabi
Student
Možnosti

skvělé díky, už to funguje. Po resetu mi chybělo doinstalovat to HBBTV. Díky za pomoc.

0 Like