o 04-04-2022 10:44 AM
Ahoj. chci se podělit se svou zkušeností s TV Samsung. Vždy jsem kupoval pouze Samsung, mám nyní už pátou TV nyní QE75Q67A a už po zakoupení fleky podsvícení na obrazovce. Reklamoval sem, přijeli pánové ze Samsungu a řekli mi, že je to NORMÁLNÍ!!! a že si mám zvyknout. Že je to vlastnost této televize. Bohužel jsem to zjistil cca 3 týdny po zakoupení, takže jsem jim nemohl hodit kvalitní výrobek do 14 dní zpátky na hlavu. Psal jsem na podporu Samsungu, ale nikdo mi nepomohl, naopak mě přesvědčovali, že je to vlastně v pořádku. Samsung TV už nikdy více. Posuďte sami jak vypadá fungl nová TV za 35t, která je "v pořádku". Reklamace zamítnuta. V Samsungu jsou asi všichni slepí nebo jsou za slepost placení. Opravdu velké zklamání. Nevím, jak dále postupovat, ale takovou zmetkovou TV doma fakt mít nechci. Poradíte mi někdo, co s tím? Zda se můžu dovolat spravedlnosti např.u ČOI ?
Vyřešeno! Přejít na řešení
04-04-2022 12:33 PM - upraveno 04-04-2022 09:12 PM
Bude to asi zvlastvni rada, ale doporucuji poridit standartni UHD , ktere ma podsviceni jen po okrajich a tam se pripadne lehke prosvitani ztrati.. qled vsak vyuziva podsviceni po cele plose.. a zde pak muze nastat pronblem viz co popisujete..
Paklize je to okem zretelne jako na fotografii (s tocicim se cervenym koleckem)
Doporučuji foto zaslat znovu na servis nebo tv vratit a zvolit jiny model.
Bohuzel toto prosvitani pod obrazem je mozna nevyhoda qled.. zalezi pak vzdy jake mate stesti na kus.. a jak mate citlive oci, ze to vidite.
Reseni je tedy odstoupit od kupni smlouvy a tv vtatit, coz pisete ze uz mate x tydnu po (do jiste miry to svedci o tom, ze to patrne pro oci jen tak neni..., jinak by jste si vsiml hned.. Pripadne zkusit jiny autorizovany servis a ziskat vyjadreni i tam. Bohuzel do jakesi miry jde skutecne o "vlastnost" danne technologie podsviceni.
V případě pochybnosti je samozrejme vase pravo se na COI obratit.
Preji hezky den
04-04-2022 11:16 AM - upraveno 04-04-2022 11:21 AM
o 04-04-2022 11:50 AM
04-04-2022 12:33 PM - upraveno 04-04-2022 09:12 PM
Bude to asi zvlastvni rada, ale doporucuji poridit standartni UHD , ktere ma podsviceni jen po okrajich a tam se pripadne lehke prosvitani ztrati.. qled vsak vyuziva podsviceni po cele plose.. a zde pak muze nastat pronblem viz co popisujete..
Paklize je to okem zretelne jako na fotografii (s tocicim se cervenym koleckem)
Doporučuji foto zaslat znovu na servis nebo tv vratit a zvolit jiny model.
Bohuzel toto prosvitani pod obrazem je mozna nevyhoda qled.. zalezi pak vzdy jake mate stesti na kus.. a jak mate citlive oci, ze to vidite.
Reseni je tedy odstoupit od kupni smlouvy a tv vtatit, coz pisete ze uz mate x tydnu po (do jiste miry to svedci o tom, ze to patrne pro oci jen tak neni..., jinak by jste si vsiml hned.. Pripadne zkusit jiny autorizovany servis a ziskat vyjadreni i tam. Bohuzel do jakesi miry jde skutecne o "vlastnost" danne technologie podsviceni.
V případě pochybnosti je samozrejme vase pravo se na COI obratit.
Preji hezky den
o 04-04-2022 03:16 PM
o 04-04-2022 04:17 PM