dátum: 02-12-2019 11:36 AM
Sziasztok. Van egy UE50MU6179 készülékem. A készüléken nem működik a timeshift és a felvétel készítése funkció.
A pendrive-ot másik készülékembe (ue65xxx)-be áthelyezve a pendrive jó, (16gb amúgy, usb 3.0) a funkció működik.
Az ue50 is látja az eszközt, listázza a tartalmát, az eszközön levő tartalmat a készülék lejátsza, de a felvételt nem engedi.
(A készülék nem ajánlja fel az eszköz formázásának lehetőségét sem)
Nem találok a neten megoldást, ezért kérem a segítségeteket.
dátum: 25-04-2023 10:55 PM
2023-ban vettem egy aktuális készüléket.
Na itt azért nem működik mert régiónkban letiltotta a Samsung!
Utolsó Samsung termékem.
A videómagnók kora óta rengeteg Samsung gépet vettem, jó minőség és jó árarány okán.
Ennek most vége!
Nem bízom a továbbiakban a cégben.
Előző TV-m is Samsung volt, ugyanezért nem is gondolkodtam a problémára, ez a készülék ugyanazt tudja mint a korábbi 5-6 éves TV-m. Persze már QLED meg 4K stb.
Ezzel szemben nem tud felvenni TV műsort illetve nem működik a Timeshift... csak mert.... mert a samsung úgy döntött...
Nem a TV nem tud felvenni, a készülék persze hogy képes rá, ez régiónkban letiltott.... mert csak.
Ehhez képest apróság, hogy átvették a netről ismert durva és agresszív nyomásgyakorlást a távszabályzón.
A minimalista új távszabályzó 14 hasznos gombja mellé 4 hangsúlyos, sok helyet elvevő streaming szolgáltatást indító gombot tett. Ez még csak nem is programozható. Nekem a 4 közül csak egy, a netflix van, a másik három teljesen felesleges reklám (ezek az alkalmazások nem is törölhetők a TV-ből, hagy egye a memóriát.... neked nem kell, de tukmálja az orrod alá).
Rossz a stílus, a vevő lesz@rása.... na ez nekem nem kell...
Ahogy írtam ez az utolsó Samsung gépem, innen nem hiszem el hogy látatlanban akár egy jó minőségű terméket kapok tőlük. Ők is eljutottak oda, hogy a rövid távú piti kis érdekeikért tönkretesznek egy márkanevet, elvesztik a hű ügyfeleiket.
dátum: 30-07-2023 11:40 PM
Jómagam is régi samsungos vagyok, 2 napja vásároltam egy neo qled tv-t.... Meg vagyok döbbenve, hogy nem tudom vele felvenni a tv adást. Tudomásom szerint ezeket a felvételeket csak az adott eszközön lehet visszanézni, ezért sem értem, hogy miért tiltották le. A gyerekem LG tv-jén simán lehet felvenni. Soha többet samsung.
dátum: 31-07-2023 12:12 PM
Régi samsungos vagyok, 2 napja vásároltam egy qled tv-t.... Meg vagyok döbbenve, hogy nem tudom vele felvenni a tv adást. A saját felvételeket csak az adott eszközön lehet visszanézni, ezért sem értem, hogy miért tiltották le. Valami régiókorlátozásokra hivatkoznak. Soha többet samsung.
dátum: 12-02-2024 07:16 PM
dátum: 12-02-2024 08:26 PM
Kedves Péter!
Hol lehet szerviz távirányítót szerezni?
dátum: 25-02-2024 11:13 PM
Szia, segíts kérlek, hogyan működik, hol lehet beszerezni, bármelyik jó vagy tévé specifikus? Köszi előre is!
dátum: 31-10-2024 03:21 PM
Hát én is hasonló képpen jártam. A legújabb QLED tv-nél én is ezt tapasztaltam. Nem lehet felvenni vele. Ez csak Magyarországon fordulhat elő. Ilyen nincs és mégis van! Szánalmas. Gratulálok SAMSUNG. És mi is gyártjuk. Üzleti szempontokat figyelembe véve mi előny származik ebből? Minden tévénk SAMSUNG volt eddig!!!!! Szánalmas.
dátum: 05-12-2024 01:18 AM
Szia! Én is ezzel a problémával szembesültem ma.
Nem lehet Tv műsort felvenni külső HDD-re. Nagyon bosszant, lehet, hogy visszaküldöm, így nem kell.Még egy 8 éves Tv is tudja, nemhogy egy ilyen drága!!!!! Te mit tennél???? Frissítést kellene kérni a Samsungtól? Így biztos nem kell és senki nem mondta, hogy állítólag ez csak Magyarországon van így. Hihetetlen
dátum: 05-12-2024 01:31 AM
OLVASSA ezeket valaki a Samsungtól???????????? Vagy csak a levegőbe irogatunk egymásnak???? KÉREM Hívjon fel egy illetékes, különben viszem vissza és mindenkinek elmondom és a neten is szétkürtölöm, hogy milyen ***** a Samsung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dátum: 05-12-2024 01:32 AM
30/4563436 Jaki1