Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Felvétel USB-re nem működik

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-12-2019 11:36 AM)
9665 Megtekintések
David1969HUN
First Poster
Beállítások

Sziasztok. Van egy UE50MU6179 készülékem. A készüléken nem működik a timeshift és a felvétel készítése funkció.

A pendrive-ot másik készülékembe (ue65xxx)-be áthelyezve a pendrive jó, (16gb amúgy, usb 3.0) a funkció működik.

Az ue50 is látja az eszközt, listázza a tartalmát, az eszközön levő tartalmat a készülék lejátsza, de a felvételt nem engedi.

(A készülék nem ajánlja fel az eszköz formázásának lehetőségét sem)

Nem találok a neten megoldást, ezért kérem a segítségeteket. 

0 tetszik
29 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a készülék szoftvere naprakész és a gyári visszaállítás után sem változik a helyzet, gyaníthatóan területi/modell beli különbségről lehet szó.

Mindenképp beszélnék a terméktámogatással, valószínűleg nekik több informácójuk van erről funkcióról. 🙂

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Judy321
First Poster
Beállítások

Szia! Sikerült megoldani a felvételt? Ha igen hogyan? Mert nekem ugyanez a problémám! Új samsung tv-et vettem, és nem tudok felvételt rögziteni!! A régi tv-re simán vesz fel!! Várom válaszodat! Tisztelettel.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Az általam javasolt tanácsokkal próbálkoztál már?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia

Esetleg próbáld meg egy teljesen leformázott, üres pendrive-al is.
Illetve érdemes a használati, vagy E-manual ban ellenőrizni, hogy az adott készülék támogatja-e ezeket a funkciókat.

Judy321
First Poster
Beállítások

Igen! 64-gb-os  Pendrive-rol tökéletesen működik! Több pendrivet is kiprobaltam, mindegyikkel jó! Sőt a családban van egy másik 500 gb-os samsung külső hdd, arról is simán vesz! Kiváncsisagból visszadugtam a régi tévémre, és azonnal működik! Pedig samsung 8500 szériás tv, és a külső hdd is 600gb-os samsung! Nem is észleli a forrás, hogy be van dugva! 

0 tetszik
kolbaszmen
First Poster
Beállítások

Mi most vettünk egy  43 AU7022-t. A leírás  szerint kéne, hogy vegyen fel - a színes gombok megnyomása után, de nem akarja. Beraktam üres partíciót, hátha megformázza, nem látta, beraktam üres ntfs-t, tartalmat keresett rajta, de felvenni nem, csináltam exfatot, azon is csak tartalmat keresett. Nem értem én ezt???

0 tetszik
gabrus75
Apprentice
Beállítások

Sziasztok,

Most vettem egy  QE50QN90BAT tv-t,bár  lerásban az van hogy PVR támogatás nincs,ami számomra nonszensz 2022-ben egy tv-ben,de az e-manualban ott van.Ha tényleg nem támogatja a felvételt van valami alternatíva?

RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Hanyas szoftververzió fut az említett készüléken?

0 tetszik
gabrus75
Apprentice
Beállítások

Szia,

1304 fut

0 tetszik