Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Disney+ smart Tv

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-06-2022 05:29 AM)
982 Megtekintések
Shrike_hyperion
Apprentice
Beállítások
Sziasztok, mai napon, a Disney+ szolgáltatás hazai indulása miatt szerettem volna telepíteni az appot a Samsung ue43ru7102kxxh típusú smart tv-re. Azonban az app nem található. A Disney tájékoztatása szerint minden 2016 utáni smasung smart modellen, melyen Tizen op. rendszer fut, elérhető a szolgáltatás. A tárgyi készülék 2019-es, Tizen-t futtató tv. Mi lehet a gond? Előre is köszi.

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az is lehet, hogy csak kicsit várni kell, és később látható lesz az alkalmazás a Store-ban.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

8 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Itt találsz egy listát a kompatibilis TV-kel.

Tiborko
SuperStar
Beállítások

Amit még meg tudsz csinálni, egy Smart Hub reset, vagy gyári visszaállítás, és utána megkeresni/telepíteni az appot.

Shrike_hyperion
Apprentice
Beállítások
Köszi, ezeket kipróbálom
0 tetszik
Megoldás
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Az is lehet, hogy csak kicsit várni kell, és később látható lesz az alkalmazás a Store-ban.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A Smart Hub, valamint a készülék gyári visszaállítása után sem változik a helyzet?

Illetve a készülék területi beállításai Magyarországra vannak konfigurálva?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Shrike_hyperion
Apprentice
Beállítások
Köszi mindenkinek a visszajelzést, ellenőrizni fogok.
Shrike_hyperion
Apprentice
Beállítások
Köszi mindenkinek a választ, én voltam türelmetlen, már elérhető az appok között.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Köszi a visszajelzést.🙂