Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Deaktivovaná funkce “vysílání” a “obnovit”

(Téma vytvořeno: 05-12-2020 09:51 PM)
5862 Zobrazení
Skorpice1
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, mám doma smart TV Samsung, konkrétně model UE50RU7092, kterou jsem chtěla dnes automaticky naladit, jelikož některé kanály začaly zrnit. Při najetí do nastavení je ale funkce “vysílání” zesvětlená a televize mi hlásí, že funkce není k dispozici. Když jsem chtěla televizi převést do továrního nastavení, tak se jedná o stejný případ a funkce není k dispozici. Jak tuto situaci prosím řešit? Mám pocit, jako by na televizi někdo spustil nějaký druh zámku, vzhledem k deaktivaci těchto funkcí. Děkuji za pomoc! Lucie

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Váš dotaz prověřím, ale pro rychlejší vyřízení Vašeho dotazu zkuste kontaktovat kolegy na Infolince společnosti Samsung - 800 726 786

Kolegové na infolince mají možnost se vzdáleně připojit k Vašemu televizoru a projít nastavení.  Podobný problém měla paní tady, a nakonec musel TV kontrolovat technik.

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/ue55ru8002/m-p/1482810#M1436

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Skorpice1

Nejdříve vyzkoušejte prosím TV resetovat - na 10 minut odpojte přívodní kabel a nechte prosím TV bez přívodu elektrické energie.

Dále zkuste zkontrolovat zda není TV přepnuta v režimu obchodu 》 

🏠》Nastavení > Obecné > Správce systému > Režim použití > Režim Domácnost)

Dále případně vyzkoušejte prosím reset Smarthubu

https://youtu.be/KQwX-92LvrE

fajnsnek2
0 Like
Skorpice1
Apprentice
Možnosti

Děkuji za tipy, ale bohužel ani jeden z nich nefungoval 😞 obě funkce jsou stále nedostupné..

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Váš dotaz prověřím, ale pro rychlejší vyřízení Vašeho dotazu zkuste kontaktovat kolegy na Infolince společnosti Samsung - 800 726 786

Kolegové na infolince mají možnost se vzdáleně připojit k Vašemu televizoru a projít nastavení.  Podobný problém měla paní tady, a nakonec musel TV kontrolovat technik.

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/ue55ru8002/m-p/1482810#M1436

fajnsnek2
0 Like
Skorpice1
Apprentice
Možnosti

Děkuji za odkázání na infolinku. Nejspíš se jedná o stejný problém jako měla paní, bude muset dorazit technik. 

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Skorpice1 Mrzí mě, že tento problém vzdáleně nevyřešíme. Budeme rádi, když nám napíšete jak to dopadlo.

fajnsnek2
0 Like
Mishak123
Apprentice
Možnosti

Také by mě zajímalo, jak to dopadlo. 🙂

0 Like
BennyCryptoGuru
First Poster
Možnosti

Matka měla stejný problém. Řešením bylo připojit anténu fyzicky zezadu do televize...

0 Like
Blanka17
First Poster
Možnosti

já mám stejný problém a anténu mám fyzicky zapojenou od začátku 

0 Like
Zlinman
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám s televizí Samsung stejný problém. Je nějaké nové řešení?

0 Like